Pages

23 March 2011

~Pasal Outstation Jap~

Morning kawan-kawan...

Cewah...! mood ceria napak... huhu.. harus la.. kata tgh TTC kan. Mood kena baek. Insyaallah. Hik hik.

Oke, kejap lagi nak outstation. Balik ari je. Dokek yo den nak poie.
Simpang Pertang yo...

Jumpa lagi petang nati Insyaallah.

Oh. Byk komen yg belum direply ya esp entry berkenaan TTC tu.
Itu komen spesel tu. Suma akan diangkut ke blog 'sana' nati ya.

Blog tu Insyaallah, akan di launch ari Jumaat nati.
Launch katanya...igt nak bukak butik ke hapa??
So, sapa nak jadi perasmi nya??? Mungkin ada adiah misteri utk 1st follower.

3 juta komen

saya saya nak rasmi. nanti panggil tau. hehe

gud luck reen
aku doakan semoga berjaya dgn projek TTC :-)

nak gak address blog tu

noj :
Oke..nati sila berkunjung yer

Syana :
Thanks yunk..
ai amik yu sbg sumber inspirasi yer :)

tkpe, da publish nati akan di war warkan :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign