Pages

5 March 2011

~Pasal Cuti Di Bukit Merah~

Next week cuti sekolah kan? Tentu da ada yg plan cuti cuti sekeluarga tu kan.
For me, da book pun utk next week.
Salu puan dan incik stoberi (eh. cam comel gak panggil incik stoberi. ngeh ngeh ngeh) tak sesebuk nak cuti kalo cuti sekolah, tp kerana ini melibatkan percutian family, kena la amik time cuti sekolah.
Ekceli tak la family sgt. Tp ada la mak n family abg skali.
Akan ber cuti cuti an di sini.
Imej : Google
Sudah di booking dgn rega voucher yg beli kat MAHA thn lps tu la. Yg dpt half price tu. Maknanya booked 2 bilik pada harga satu bilik. Normal rate buleh tgk di sini. Laketown Apartment

Jadi, mmg bagus la sbb dpt rilek2 after berpenat lelah di HKK ni kan. Seyes penat wes. Kalo aku bawak lawatan, malam ari balik umah sure ter tido atas sofa nyer (konon mcm nak tgk tv dulu ke kan). Badan da makin tua katanya. Eh. No no no..bkn tua, tp lama. Huhu. Takut nak makan vitamin. Kang bertambah gumuk lak.

Cuti da apply. CC akan masukkan kat HRMIS. Insyaallah, lulus kut. Tp incik stoberi aku tatau lah da apply ke blum. Beliau mcm agak berat ati sbb ada akak dept dia yg cuti sbb anak nya kawen. So, cena? Taknak pegi takpe..ai buleh je balik kg sorang. Antar dulu la, nati balik ai naek bas :D

Penah pegi da BMLR ni tp masa tu tak byk tpt menarik.  Baru lagi time tu. So, nati nak pegi tgk org utan ke,  eco park ke kan. Namo la mandi manda.

3 juta komen

eh eh... tak mo mandi plak... mandi la best kat tpt ni...

aishh teringin jugak nak kesini bebenornye

Maria :
Aku rasa mcm maleh je.. sbb da penah mandi da situ. Skang nak explore tpt lain. tapi tatau la..kut tingin nati kan. huhu

Yan :
Apa lagi Yan..booking la segera. bawak bebudak jenjalan

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign