Pages

18 March 2011

~Pasal Energy Water~

Entah kenapa, tetiba aku tingin nak menda yg spray2 kat muka tu.
Ala face mist kan nama dia.
Sbb nya aku kalo malas2 nak cuci2 muka or tak sempat ke kat opis ni (if 'cuti' solat la), atau tetiba big boss panggil ke, buleh la aku spray2 je kat muka kasik napak segar sket.

Lalu smlm, masa ke JJ terai la carik menda ni.
Aku napak brand ZA je ada spray2 ni. Lelain takde. Loreal pun takde kuarkan menda ni.

Sbb kan aku tetiba ndak, jadi tidak la aku google dulu carik info.
Rupanya Bodyshop pun ada.
Kredit : Here
 Aku beli hok ni. Ini Energy Water Skin Lotion dari ZA.
Kredit : Here
Kat JJ reganya RM24. Kat Watson RM21.90. Mujur la beli di Watson, dpt la menambah bilangan point. Huhu.

Buleh tgk kat web ZA utk detail mendalah ni. Huhu - ZA

Aku mmg tak penah pakai la menda ni, baik yg face mist mahupun energy water ni. Sapa penah pakai?? Bes tak dia nyer hasil??
Utk pertama kalinya aku akan sembur2 mendalah ni before nak kuar lunch-date ngan kengkawan (geng mesra dot net - Kak Julie n Dee) jap lagi. Nak gi Times Square ni. Makan Papa Johns. Hiks

5 juta komen

pernah tgk org sembur2
hahaa ingat sembur ape
gamaknye depa sembur ni kot
nnt da pakai btau ye result dia

Nanti citer la skit pe hasilnye Reen.. Kalo best, leh la kawan2 beli gak...Hehehe..

P/S : Besnye dapat jln2 Times Square... ;D

owhh baca entry akak ni
lupe dah saya xbeli energy water ni
-__-"

zahidah :
katanya nak bagi muka fresh balik tanpa perlu mencuci muka. ha..giteww :D

Syana :
Tu la pasal, kengkadang napak cina slalu kan sembur2.
Tadi akak sembur sblm nak kuar lunch, rasa segar la gak muka.

Adia :
Oke, nati aku kabo kan resultnya ya.

Bkn jalan2. Makan2 je.

Ainil :
Oh, ainil mmg guna ni yer. Bes??

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign