Pages

24 March 2011

~Pasal Aku Nak Stalk~

Giler oh. Giler.
Apsal giler?
Sbb aku nak stalk satu org ni.
Miahahahah.
Tetiba aku teringin nak carik. Sbb smlm adik unit aku gitau dia jumpa FB ex-bf dia.
Tetiba aku pun cam eh, nak carik gak lah.
Bkn takde kat FB aku ex-bf aku. Ada. Ada 2 org.
Tp ex-bf yg 1st takde.
Aku da terai2 carik guna nama penuh dia, takde plak.
Mmg cam mustahil dia nak guna nama penuh dlm FB kan.
Aku terai google plak. Dgn nama penuh. Pun takde.
Oh, kalo  ko tak keja govt mmg tak kan kuar la segala nama ko.
Ce ko taip nama aku. Tak perlu nama bapa pun aku rasa orang da dpt contact aku. Cis..ciss...dan ciss...
Siap no ext talipon, jawatan bagai kuar. Siap kalo scroll ke bawah lagi jumpa blog aku teruih. Scroll lagi jumpa no. IC sbb ada dlm web KPKK yg nak amik exam PTK tu. Langsung tak privacy oke kalo nama 'lain' sket dan ko duk di govt. Telus katanya kan... aduhai..
So, how?? Last aku tau dia da kawen. Lps tu lost terus. Emel, no phone segala aku da delete. Aku tingin gak nak tau berapa orang da anak dia, dia keja apa skang.
Haha.... sound like org gila kah??? Miahahahah
Takde la. Aku nak tau gak kan. Aku ngan suma ex aku oke je. No hal lah.
Itu je satu2 nya ex aku yg aku totally lost contact. Bufday dia pun aku lupa. Yg 2 org tu aku igt. Satu 28/6, satu 04/08, tp yg ni bebetul lost. Bln 8 ke, ke bln 11. Seriyes, langsung tak igt. Nama penuh tu pun jenuh nak recall, then nama bapak dia plak aku lupa, jenuh nak kasik ingatan.

Ah. Dah lah. Tp cena eh nak carik?? Miahahahha..... nak jugekkkk.... :P

4 juta komen

tak yah tau la... itu lagi bagus... ^_^

salam pn.stoberi..gugel psl buah zuriat, terjumpe blog yg cumel ini...trs sy follow yer...sy dh nk masuk 5 thn pun blm dpt bb lg...mula2 kawin gugur pastu trs x lekat lg dh...huhu

eka tingin gak nak cari nama exboyfie.tp takut en somi marah...ehehhe...dia takut cinta berputik kembali

EjaMaria :
Haha.. kengkadang rasa tak puas ati sbb nak tau gak...saiko kan? Miahahaha

Zura Hasan :
Maceh ye follow kebun stoberi ni, nati saya ke blog zura plak :)

Oh. Nati saya ada bkk blog baru khas utk journal saya dlm TTC ni. kita jmpa di sana ya

EKA :
Ehhhh.... hahahahah... tak baek tau.. kalo camtu, jgn carik... :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign