Pages

10 March 2011

~Pasal Cuti Kut~

Selamat Hari Ber batik (utk penjawat awam). Ari ni pakai batik baru lewww..... Beli di HKK retu.. awww..

Berjaya gak buat 'wordless' entry smlm. Penat da bebel2. Kita buat la wordless plak. Suppose ada smpai part III. Kira mcm kisah bersambung2 la. Memula part I kata I need vacation, pastu part II keja aku byk- ekceli tu saja gimik je tu. Menda tu sebenarnya perlukan sign aku je. Idak la byk nau nak kena semak. Miahaha. Pastu part III nak gitau kemana aku nak vacation.

Tp nyer smlm internet opis (oh..ai apdet after 5 utk entry ke III tu) buat pangai mcm berukmatyehband, jadi entry part III tu jadi draft je, gagal di publishkan. 

So, ari ni ai truskan la ngan gambar yg patut ai letak smlm.

Tp rasa lambat sungguh la minggu ni. Mungkin sbb 14 ari keja non stop termasuk Sabtu Ahad. See... bebtul Berkhidmat Untuk Negara kan. PATI pun tak keja straight camni. Muahaha.

Owh.... jgn kata ku boleh claim OT ya. Mmg ada OT, tp bukan OT duit, tp leh claim cuti sahaja. Aku kira2, dpt la 3 ari lebih kurang kut (aku amik yg weekend je, yg after 5 tu rasa mcm malas je nak amik). Tu pun terpakai 3 bln je dari tarikh kelulusan. So, tatau lah nak claim atau tak. Tgk la nati. Geng2 ku yg plan nak USS tu pun senyap lagi. If nak ke sana buleh la pakai. Then utk cuti aku pada Oktober nati mmg tak buleh guna la. Napaknya mmg ku tak claim la gamaknya.

Tkpe la..apa2 pun..cuti ku telah di approved kan. Sooo.........

Pic : Google
Pic : Here
Kredit : Here

8 juta komen

Reen !!! Nak ittuuuuuuttt !!! >_____<

Feewittt! ke bukit merah uols ek? best2! :D

**lama aku x dgr words 'berukmakyeh' tuh..hehehe...

syoknya...nak ikut kak...

Adia :
Jum lah! :D

Mommy Mimil :
Ye lah uolsss.... nak merehatkan minda jap. ngehehehehe


Lynn :
Jum..jum..ayuh! apply cuti :D

Ko sponsor yee...hehehe

Adia :
Alahaii.... nak kena sponsor ko ke?? tkpe la, kalo tkde duit sgt meh la aku sponsor, tp share la bilik ngan pamili aku, kiterang amik 2 bilik je. Buleh la kut masuk ko ngan asben. Duk himpit2 sket pun oke.

Nak ke?? Nati emel aku laju2.
Kiterang check in ari Isnin. Jumpa trus kat sana. Tp tatau la pukul berapa. Tp duit Tol, minyak n makan aku tak buleh la sponsor.

Buleh tak?? kalo ko oke, jum lah.. aku no hal :)

Aku ni dah teringin sesangat nak ikut ko..Tapi laki aku plak takleh nak coti !!!! Waaaaaaarrrrghhhhh..Tensen tol laaa !!!

!______!

selamat berbukit merah.. ai tgu review...heheheheheheh

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign