Pages

3 March 2011

~Pasal Hore! Hore!~

Hore! Hore!
Tgh2 sibuk ni dpt lak emel dari Nuffnang.
Hore! Hore!

Tp tak berapa nak hore! hore! sbb internet opis mcm hampeh sket ari ni.
Aku da antar confirmation tp tadi mcm 'hang'.
Bila aku resend dia kata emel aku tu already used.
Makna da send la tadi kutnya.

Takpe lah. Kalo ada rezeki, ada la.
If not, bukan rezeki aku la tu kan :)

Oh. Nak wat reservation kat BMLR lah. Umm.. ni pun sama gak, takde org jawab plak bila aku suh sambungkan ke bhgn reservation. Grrrrr........

1 juta komen:

sana sini orang citer pasal nuffnang. best je, tapiii hijaucantik? huaaaaaaa...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign