Pages

6 March 2011

~Pasal Matta Fair~

Setelah setgh bulan kita ber HKK (err... aku ekceli, bkn 'kita') marilah kita merehatkan minda seketika. Mujur thn ni HKK tidak bertembung dgn event wajib pegi aku iaitu Pesta Buku di PWTC n menda2 lain yg aku suka nak pegi.
And next week ada MATTA FAIR. Pada yg sker melancong harus la tidak melepaskan peluang kan.
Aku sebenarnya tak penah pegi lagi pun Matta Fair ni. Tp aku tau org mmg meramai giler lah. Kadang kalo lalu kat PWTC time Matta Fair ni keta paking tepi jalan2 tu berderet2.

Rasa thn ni mcm nak pegi. Kut2 la ada rega2 best deal yg dpt mcm kat MAHA retu kan.
Tk kesah la utk thn dpn pun, asal rega nya berbaloi2.
Tp kena pandai tgk gak. Kut kang ter beli pakej yg merugikan diri sendiri.
Just nak jalan2 je. Tgk2 apa yg ada.
My dear awal2 kata mcm tak nak. Ye lah. Sure padat, sesak segala dlm tu.
Apa kata kita pegi seawal subuh. Huhu.
Sbb lps tu buleh terus memenuhi jemputan kahwin plak.
So, org KL...ayuh kita serbu Matta Fair ini di PWTC dari 11-13 Mac.
Org luar KL pun buleh. Masuk je web ini - matta fair
Tgk bila akan ada di tpt korang.

Target aku mmg nak pegi berjalan2 sementara aku lum bayar duit umah ni. Esuk kalo da start bayar mmg thp duk umah tu jelah. Nak feeling duk hotel, ko terjun je pool kat bawah umah tu. Atau buat deco umah style hotel. Tp mmg tu dlm planning aku lah. Biar sedara mara dtg or kawan2 dtg rasa mcm masuk tpt peranginan. Miahahahha.

3 juta komen

tu la..
syu pon nak gi jgk..
nak tgk2 kot2 ad tmpt yg bes ke..
tp nk msuk matta fair nie kna byr klau x slh..

Syu :
Bayar eh. how much?? cam tgk motorshow tu gak ke??

saya tengah planning design rumah...tak sabar nak bina rumah sendiri...hehehehe


NEW ENTRY: Aku BUKAN orang Semenanjung

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign