Pages

25 October 2010

~Promosi Kraf Tekstil 2010~

*Entry sticky post. Entry tak sticky ada di bawah*


Promosi Kraf Tekstil 2010 anjuran Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia di Kompleks Kraf Kuala Lumpur, Jalan Conlay


Sila sila lah datang. Nak membeli ke. Nak menjamu mata ke.
Segala berkaitan dgn tekstil. Songket, Tenun, Batik dan segala lah.
Ada juga xtvt2 lain yang menarik.

Bermula 13 Oktober sehingga 25 Oktober.

Owh...kalo ada sesapa nak dtg dan kemudian nak membeli kan, cam biasa...helo helo lah pnstoberi eh. Atau emel je pun buleh. Buleh la pnstoberi jadi tourist guide kan..then kut nak dpt staff price tu buleh la sesekit. Pnstoberi Insyaallah,..mmg ada je la waktu promosi tu nati.  Termasuk Sabtu n Ahad. Biasa la..sure la kena stand by. OT mmg la OT. Tp tu pun leh claim cuti je. Tp takpe la..ada ramai yg bantu nati.
Atau kut tak buleh nak dtg..nak kirim pun buleh. Salu je tolong kawan2 gini. Just gitau nak kaler apa, bajet berapa, nati saya MMS atau emel kan gmbr. Kut berkenan..buleh la beli. Just bank-in duit then nati penghantaran secara poslaju akan dibuat.

So, more info..there.. - PROMOSI KRAF TEKSTIL, KRAFTANGAN MALAYSIA

9 juta komen

ha... baru je tanya... nko mail kat aku no.phone nko ;p... tak pun nko masuk kat mesej fb... nnt aku call ;p

huhu, pn stoberi kene duty ker sabtu n ahad nie??? ciannyer..... carik duit lebey yerk?? hm, selamat nertugas di Promosi Kraf Tekstil yerk.....

bli la pape yang patut wat stok, nnti leh wat contest lagik. nanti leh kita join lagik. hehe

Eh..mazmadi komen lah. Kui kui kui.. cam tak biasa lak..

Ehhehehe..duit lebey?? mana leh claim OT yunk... ai skang mana dpt duit dah.. udah ganti dgn cuti je.. tu pun kalo rajin nak claim. Kalo tak..bia lah situ. Bukan sng nak cuti pun.
Awak tak kena bertugas ker?? sy kena la dtg..kut tak nati anak buah malas nak dtg. Kena gak la pantau..

kak reen nak tanya ni.cari ruang komen tp tak nampak pun.so comment je kat bhg tekstil ni.komen eka kali ni takde kaitan dgn tekstil.tp nak tanya, akak g bandung bila???ok ke tempat dia.eka plan nak g pas raya itu hari,tp masa tu hangat ttg rusuhan org indon.so abah tak bg p.akak share sket, ok tak masa akak g.kalu ok, eka nak book tiket skali lg...bukan nak jd ank sorhaka.tp teringin sgt nak g.syurga shopping kan...

berminat nihhh.. nt snap gambo ek.. duit akan mnyusul selepas konpom..

salam pn stoberri...
belum e mail lg kan kat saya pasal contest tu?? s try checkemail xde lg.. Atau sy tlps pndang.. Sy cuba add kat fb, tp xdpt.. xtau nape.. Tq yer...

dah emel kt emel k.reen~

bestnya..da move to jb..xdpt pegi da..jauh..huhuhu

Lya & Farah :
Dah dpt emel.. dun wori.. :))

Ekinashikin :
tkpe..nati kut2 outstation KL dan masa tu ada promosi can come meh.. ecewah.. :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign