Pages

10 October 2010

~Pasal Raya Musim Luruh~

Sapa tgk cerekarama smlm?
Tajuk dia Raya Musim Luruh.
Gambar dari Facebook Zeel Prod.

Antara pelakon dia Eja n Remy Ishak.
Bes gak. Ada unsur kekeluargaan, kelakar dan touching sket.

Tkde la aku nak citer pasal sinopsis ke apa.
Just nak sentuh sket je pasal citer tu mcm ada kena mengena (sket) dgn idup aku ni.
Antara dialog nya.
Mak Eja n Remy Ishak : "Cemana la diorang tu nak balik kg, bila suma sedara mara, jiran-jiran sebuk tanya bila nak ada anak" (ye betul betul..kalo raya ke kenduri ke sure tu soklan feveret mereka)
Balas pula salah seorang anaknya " Yelah..kalo nak jaga badan, mmg la taknak beranak" (eh..ini bukan aku yer.. kalo aku dpt ipar/adik mulut camni harus aku cili2 kan yer..sila jgn sesedap mulut, kalo jaga  badan, takde nyer badan aku mcm tong gas skang ni. Dari berat 37kg before kawen, skang udah 48kg. Risau giler u'olsss...).

Ok, lps ni kami mau beraya di London utk mengelakkan soalan cepu emas ditanya lagi. Hahaha.. 
Ahh...ada pulak..takkan sampai hati aku weh. Alangkan beraya di kg mertua pun aku dah sebak2, lagi mau beraya di London. No..no..never..!!

Ya Allah..murahkanlah rezeki kami untuk menerima cahaya mata. Aminn...
Ok..nak tgk perkahwinan grand gilang gemilang angkasawan negara kita :))

4 juta komen

sabarlah yer... mane tau lepas nie dapat baby cute2.. macam Dania.. heheh..

kelakar cerita ni..haha..nk2 tym mak diorg berlakon alzheimer tu..sabar je la jd remi..huhu..kak reen: ssh la emel.lmbt.sye jarang buka..hehe.blog lg laju~

akak tolong surveykn batik color pink hijau..hehe...yg harga 200 kebawah je..tq~

Cute Mum :
Itu lah yg diidam2 kan.. Moga dimakbulkan :))

Farah :
Nati akak tgk kan eh.. emel ke akak no fon atau add akak kat fb jer. sng kan nak contact.

ye...saya tgk citer ni...kelakar...hm arap2 anugrah yg 1 tu dapat la ak lama lg.sakit tinga org dok tanya

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign