Pages

6 October 2010

~Pasal Lagu Puing Cinta~

Dgr lagu ini kat iklan TV3 utk citer2 menarik bln Oktober.
Tnya kat my dear, dia kata XPDC. Lagu lama tu katanya.
Tp aku mcm 'eh..cam tak biasa dgr je'.
Tajuk apa tu, aku tnya lagi.
Entah.. di alam cinta kut. Ceh..kompiden je jawab kan.
Aku pun kompiden je la google tulis di alam cinta XPDC.
Skali kuar puing cinta XPDC.
Ha..tajuk dia puing cinta la tu.
Trus carik2..trus download. Ngehehehehe.
Mudah kan zaman IT nih. Betul la maklumat di ujung jari.
Tapi kalo broadband lembap cam siput khinzir susah gak la nak carik diujung jari.
Nak tgk kat youtube pun mmg tak lepas la.

Jadi ini lirik dia. Nak tgk video dia boleh carik kat youtube.


Mmg lagu lama. Thn 2008 rasanya. Dgn album Rasopariso (pelik2 je nama nye kan).
Puing tu apa maksud dia eh. Carik dalam kamus dewan eja pro ni dia kata puing tu runtuhan rumah dll.
Emm.. puing cinta = runtuhan cinta eh??

Wat eva lah..yg nyata lagu ini aku soka. Ngeh ngeh ngeh.

5 juta komen

lagu favorite aku neh wei... ko pun sker jugak ker

aku soka setelah dgr kat tv3 tu. lagu catchy2 ni mmg senang la hinggap kat tinger aku nih.
jadi kesimpulannya aku sker la. hihi :)

me peminat setia lagu2 rock kapak :p tp xpdc me mcm tak minat plak :)

hahahha.. sorry mencelah. saya pon dok ngah cari lagu nih.. thanks ek puan stoberi..

Mama Zharfan :
Me pun tak suka xpdc tp lagu ni mcm buleh dijadikan halwa telinga. Huhu.

Ejai-Eda :
Ala..takpe nyer mencelah. Silakan silakan. Amik je la lagu tu. sharing2 kita bersama. Eceh..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign