Pages

4 October 2010

~Mari Join Contest PnStoberi~

Retu aku ada tnya kalo aku buat contest, ada org nak join tak, tp takde feedback plak yer.
Umm...tp saja la nak terai nasib ni. Nak jugak gatal tangan buat contest. Kalau rajin sila la join yer kengkawan. Hiksss....

Contest ni diberi nama PnStoberi's Sedondon Raya Contest.
Kenapa aku pilih Sedondon??. Sbb : Pertama nak carik idea utk raya thn dpn which aku nak suma adik beradik aku bertema kan kaler yg sama. So, nak tgk kaler apa paling cantik (tu dia aih che puan stoberi..raya thn ni tak abih lagi hang dah pikiaq ghaya tawon dpn na..Nala betoi hang kan). Kedua sbb aku tgk suma upload gmbr sefamili yg cantik2 kat blog kat fb, tu yg dtg idea ni.

Tarikh tutup adalah pada 4 Oktober 2010 bersamaan 25 Syawal 1431. Kenapa mesti 25 Syawal? Sbb saya nak umumkan nama pemenang sblm tamatnya Syawal thn ini. Insyaallah. Kira hadiah di Aidilfitri lah.

Ok. Cara2 dia senang banget.

Pertama : Kasik upload gambar sedondon korang masa ari raya ari tu. Tp mungkin ada yg kata "alamak, thn ni tak sedondon, thn lps sedondon la" atau "thn lps nyer lagi sedondon la dari sedondon thn ni". So, tak kesah. Asalkan napak sedondon.
Berapa org harus ada dlm gambar ? : Tak kesah. Asalkan sedondon. Maknanya kalo sedondon haruslah lebih dari sorang kan? Kesian yg mcm aku tkde anak lagi ni, harus la sedondon berdua je kan..so, di alu-alukan juga.
Wajib baju kurung/baju melayu kah? : Sepatutnya begitu lah yg afdal, tp kata la gambar tu raya kedua, so yg lelaki da pakai t-shirt/kemeja so..tak kesah la. Asalkan ada yg berbaju napak mcm ari raya.
Harus ke family? : Tak kesah, dgn rakan2 pun takpe..asalkan napak sedondon.
Tuan Punya blog harus ada sekali ke dlm gmbr? : Harus. 
Berapa keping kena upload?Minuman Minimum sekeping gmbr dan maksimum tiga keping gambar.
Untuk menjaga keselamatan gmbr anda, sila la watemark. Tapiii...itu tidak lah menjadi kewajipan dlm contest ini. Kalo taknak letak pun tak apa.

Kedua : Dibawah gmbr cerita la serba sedikit ttg tema sedondon anda. tersebut.Tak perlu panjang2..tp sesedap rasa dan ikot ke kreatipan anda ler.

Ketiga : Sila letak juga emel anda utk saya terus berhubung utk penghantaran hadiah.

Keempat : Setelah itu tinggalkan link ada di ruangan komen utk saya mendapatkan cerita  anda. Serta melihat gambar anda utk dinilai. Eceh.

KelimaHaruskah saya jadi follower blog PuanStoberi? Tak harus. Tp sekiranya pemenang adalah dikalangan follower hadiahnya agak lumayan la sket, sbg penghargaan kepada follower saya. Hadiah telah menanti..sila refer kat perenggan bawah.

Keenam : Kena letak banner/badge contest tak kat blog sendiri? Tak perlu - cuma jadikan sticky note di blog anda sehingga due date contest ini iaitu syawal 25 = 4 Oktober 2010.  Dan dalam sticky note itu, kalau tak keberatan, link kan lah entry contest ni. Hehe.

Sbb ada respond kata syarat mcm pening dan confuse, so saya K.I.S.S kan syaratnya :
  • Buat satu entry utk contest ini 
  • Upload gmbr sedondon raya yg ada gmbr tuan punya blog 
  • cerita secara ringkas berkenaan gmbr yg diupload 
  • tinggalkan link di ruangan komen
  • tinggalkan emel samada di ruangan komen saya/entry tu
  • nak jadi follower boleh, taknak jadi follower pun tkpe
  • sticky note kan entry tersebut until 4 Okt 2010.

Hadiah utk pemenang :
Sekiranya anda adalah follower puanstoberi- 

Pemenang Pertama : Sepasang batik jaquard (sutera satin) - Batik original yer. Sekiranya anda penjawat awam tentunya anda beruntung. Boleh dipakai di hari Khamis. Oh. Boleh pilih mau kaler purple or hijau.


Pemenang Kedua : T-shirt 1 Malaysia. Maklum la kami somi isteri seopis. So, bila ai'ol dpt, he'ol pun dpt..jadi kadang2 dah malas nak pakai t-shirt sama je.

Pemenang Ketiga : Kaftan Batik.

Dan sekiranya anda bukan follower :
Tak kira no berapa pun anda akan dapat brooch.

Oleh krn ada 3 adiah, maka, sekiranya contestant hanya ada 3 org shj maka otomatik la contest ni terbatal dgn erti kata lain..org tak berminat masuk la tu. Lain kali tak payah buat. Ha Ha.
Jadi..dapat la adiah saguhati je yg masuk tu. Tp sekiranya lebih dari 5 maka, contest ini akan berjalan.

Pemenang akan dipilih oleh juri2 yang dijemput khas oleh puanstoberi. Sapa nak jadi juri sila hubungi puanstoberi (esp rakan2 seopis yg baca blog ku secara snyap nih...mai la jadi juri nak?? kui kui kui...tp takdak hadiah la nooo...)

Sudi-sudikan lah yer memeriahkan contest sulung saya ni. Hehe. Pnstoberi's Sedondon Raya Contest. Ingat tarikh tutupnya 4 Oktober 2010.

(Kredit utk tuanpunya blog INI atas tuto membuat tulisan blink blink tu. Huhu. )

132 juta komen

salam aidil fitri ida,
sis join GA ni ya..

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi_23.html

email saya nonemom@gmail.com

kalau ada salah silap bgtau ya,akan diperbaiki

thanks

salam Aidil fitri

saya join GA ni ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

email: sisnadiah@gmail.com

Salam kenal dari zaikulim

zai join yer...

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email:zbintim@yahoo.com.my

tq

ida,n3nya sis dah tambah
jenguk la ya

reen, kalo org tkde blog nk juin, ko kesah ke atau ada kau kesah??? terasa nk juin.. tpi blog aku belom dicipta lagi... huhuhu

Kak ImanMom :
Yesza..nati org laju2 ke sana.

Oto :
Buleh je masuk...tp kalo takde blog cena nak citer2..cena nak tempek gmbo? Elleh..tipu takde blog.. ko ada blog kan..tipu..tipu...

This comment has been removed by the author.

NADIAH & ZAIKULIM :

Salam kenal..thanks eh sudi join contest tak seberapa neh.. huhu..

alamak..xpernah sedondon pun..xdpt la msuk..lau msuk pn 100% klh..huhu..maaf ye..

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Nys join yer..

http://kerorokeroppi.blogspot.com

email: rnees_zairee@yahoo.com

uwaa kak reen ejaa xde pic rayeeeeeeeeee!!! huhuhu serius tak teringat nak amik gambar. huhu

Nys :
Thanks sudi join.. :))

EJAA :
Biar btul ni ejaa..tak penah org takde gmbr raya nieh.. ni mesti terlebih makan lemang ketupat ni kan..hik hik

Wahh Kak Reen. Rajinnya buat contest2 bagai. Kalau I rajin I buat ye? i banyak gambar sedondon~ *ngehngeh*

pnstoberi~FK joined ur contest...

hehe..kalau ada kekurangan,mohon maaf di hari raya...
hope dpt bju batik tu..cantikk sgttt!!~~~ngeeee...

ni link sye...terjah k..

http://farah-diaz.blogspot.com/2010/09/contest-lagidr-pnstoberi.html

akak~~ sy dh join!jgn bubarkan contest ni yer..heheh...


Erin
aaron_axquack@yahoo.com
http://eringilegambar.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

sila terjah..hehehe
kita join..

http://ekinashikin.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email:ekinashikin@hotmail.com

thanks

AIMI AZ : Sila..sila join..saja gatai nak buat contest sbb adiah2 tu mmg da tersedia ada. Hik hik

FARAH DIAZ , aMyErInAiMiE dan ekinashikin :

Terima kasih bebyk kerana sudi memeriah kan contest ni :)) dan terima kasih juga kerana sudi jadi follower kebun stoberi nih.. :))

me join

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

mama_rifqy@yahoo.com

saya nak join nanti saya korek gambar ye

nak join..nak join..tapi nak kena belek2 gambo dulu..

MamaRifqy :
Penyertaan diterima..thanks sbb join dan sudi jadi follower :))

Mama Amana & Arif dan Haszuraidah :

Meh la join..sesama memeriahkan 'majlis'. hehe :))

puan stoberi.. i dah join contest yang hebat dan mempersonakan ini.

http://norainiammran.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html


terima kasih....

Salam...
Nak Join Gak...

http://ninieshare2u.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ninieshare2u@gmail.com

tq...

salam.. nak join juga.. ni entri ya...
kalau tak menepati syarat inform ya... mungkin ada yang patut diperbaiki...
http://whiteymommyconway.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam..sy pn join ye..

http://hafizahismail.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

tenkiu :)

alamak..lupa nk letak email la..

lagi skali ye..ni email saya

hafism83@yahoo.com

http://hafizahismail.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

sy add ur link jugak..senang nk tau result, ang nk terus berkwn :)

salam perkenalan..saya join yer..

http://inniqmal.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

tq..

http://eima-contest.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

TQ

nak join tp x reti nak buat sticky enrty.. huhuu =(

yeahh dpt gak join..

http://wnf7488.blogspot.com/2010/09/contest-sedondon-raya.html

emel: beauty_7488@yahoo.com

yg sticky post tu dah buat, tapi tak keluar post baru pn bawah sticky entry.. adehh

nanti akak check la dlu yer~

ok, dah siap.. yang tadi cancel ek.. hihii

http://wnf7488.blogspot.com/2010/09/contest-sedondon-raya.html

ada kurang or tak cukup syarat ke, akak gtau yer~

salam perkenalan sis..

eira nak join..

http://eiralovechess.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

dah join...terjah ye nanti...

http://jueannacontest.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

puan stroberi,

I pun nak join

http://aisyahimran.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Join jugak..

lalala..lala.. la..

sila jenguk ek;
http://safinazhanum1.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

peti pos saya: anumazlan@yahoo.com

salam perkenalan..saya JoIn..sLAmat MEnjenguk - MAlu nak cakap tapi xreti wat sticky Mode=(

http://norazurashima.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : amihs_nuc@yahoo.com

Kami bertemakan PINK sedondon dtg join

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Thanks

salam aidilfitri...

saya dah joint contest nie...sudilah melihatnya...
tq

http://suraya78.blogspot.com/2010/09/mari-joint-contest-pnstoberi.html

emel saya: puteridayana78@yahoo.com

salam aidilfitri....salam perkenalan...

saya joint contest nie...

http://suraya78.blogspot.com/2010/09/mari-joint-contest-pnstoberi.html

salam

me dh join

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : suzie284@yahoo.com

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

taufidris@yahoo.com

salam..

Cute Mum dah join...

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

Email : nuruluyunmazlan@yahoo.com

TQ..

salam...sya join gaks...cek-it-out

http://an2conway.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

emel : asoi80@yahoo.com

salam tuan tanah,

kalau sblm ni dah ada sticky post.. pas tu tambah yg ni pulak aci tak?

mau join jugek!

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam..amor join...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

amormie007@gmail.com

tq...

Salam tuan rumah

Saya pun dah joint contest ni..Harap2 adalah rezeki untuk kami yer...

Jangan lupa jengah rumah saya yer
http://haziqincontest.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ziela.shinryo@gmail.com

salam...dah join dah ...nie link ayu...kalu ada yg terkurang, inform ye..ma acih!!
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html
email ayu ~ idayualwi@yahoo.com

salam da join
jgn lupa terjah

http://honeydewhoney.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

Tenkiu kengkawan sudi memeriahkan contest nih.

TO Axelida :
Aci je buat sticky note, walo da ada yg lain. Dun Wori, penyertaan anda masih buleh diterima :))

salam puan, saya da join

http://kamida.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

tengkiu so much!

salam puan..
happy to join,link me:

http://wana1980.blogspot.com/2010/09/join-contest-raya-lgharu.html

my email : anawlas_80@yahoo.com

tq

saya dah join..hopefully puan follow ye

hai pn. stoberi..

wah menarik sungguh hadiah dia..

eija joint ye..

http://mamakerry.blogspot.com/2010/09/mari-joint-contest-pnstoberi.html

email :sempoi_aje80@yahoo.com

TQ

Salam ...
siap .. dah join contest ni. Dah pun jadi follower ...

boleh baca entry (sticky note):
http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest-sticky_30.html

Email: hasrulhiteg@gmail.com

terima kasih Pn. Stoberi kerana memberi peluang utk saya join.. dah join dah.. horeyyy!

ini dia ek...
PnStoberi's Sedondon Raya Contest

terima kasih PnStoberi di atas peluang yg diberikan.. hehe terformal la pulok... saya dah join dah.. horeyyy!

ini dia ye..
PnStoberi's Sedondon Raya Contest

emel : axelida@yahoo.com

OK SAYA JPON
http://ibudamia.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam kak saya join..
ni linknya

http://sricahaya.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email saya: mama.afiqah@yahoo.com

salam kenal....
akak pon join jgk....

http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emel : annaleeya_4999@yahoo.com.my
annaleeya000408@gmail.com

salam kenal..
saya dh join

http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : nureen_345@yahoo.com

tq

salam kenal n selamat hari raya...

ros join
http://rosrusli.blogspot.com/2010/09/pn-stroberis-raya-sedondon-contest.html

email:rosrusli@gmail.com

TQ!

salam kenal....
nak join jugak nih

http://violetgloves.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam pkenalan... dh join.. check yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : lya_afrina@yahoo.com

TQ

Eh, arol pun nak join jugak! Hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

Email : adikhensem44@yahoo.com.my
ID Follower : AROLDSHW

:)

salam sis..
saya join jugak...

http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

salam pn stoberi...blom terlambatkan nak join...huhuu please tengok2

http://sumpit2u.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emel:starlove2u@gmail.com

salam kenal..

dah siap n3 contest..silalah terjah ye..

http://nuraleesya.blogspot.com/2010/09/pnstoberi-sedondon-raya-contest.html

email:farawahidah@gmail.com

join!

http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/09/mari-join-contest-pnstoberi.html

zalipan2503@yahoo.com

atie nak join jgk
http://nicemamaforever.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam pn stoberi...
saya join gak ek
http://mydarleeluv4eva.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

kalu ada tak kena,bgtau ye.
email : wanzue2204@yahoo.com

thanks :)

hi puanstoberi..salam perkenalan..sy dh wat entry utk contest awak..sila la terjah..hehe

http://arainana2507.blogspot.com/2010/10/sedondon-raya-contest-oleh-puanstoberi.html

email saya : norliana_jemain@moh.gov.my

tq ye

kite join... kite join.... ;p
sila listkan sebagai pemenang... hehehehe...
http://ejamaria.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

gumbira sbb dah bole upload gambar...

dah join
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

dah join...
http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/09/contest-sedondon-raya-by-pnstoberi.html
ni email saya
miezud_pinky@yahoo.com.my

ok saya nak join jugak
ni link saya...sudi sudikanlah..

http://doublehni.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

atau untuk lebih mudah klik link di bawah
PnStoberi's Sedondon Raya Contest

saya dah join..

suke sgt dapat join ur contest.. =)

http://eda83.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

email: ida_kecik@yahoo.com.sg

ok join gak..

http://hasroylin.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam...

saya dah join..nie linknya:

http://adzraonong.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: adzra_onong@yahoo.com

tq

salam kenal...^_^

saya join ni...

http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: lieyna_hamid@yahoo.com.sg

tQ

salam ..

sy dh joint ye..

http://sasuzanazanudin.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

K pn soberi saya dah follow u n join u.hehe..nie ek

http://hezrina1983.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html
nnt pn stoberi follow blog nurul yea.bleh join contest lg

Lupa plak email saya nurulhezrina1983@yahoo.com.my

salam Pn Stoberi....saya try join :)singgah la jenguk ye....
tq~

http://eimahla.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest-sticky.html

minah_the_legend@yahoo.com

PnStroberi! Dya nak join..

http://kaumelodiku.blogspot.com/2010/10/pnstroberis-sedondon-raya-contest.html

email: yan_melankolia@yahoo.com.my

Hehe.. hope cpt2 dpt keputusan. Tq!

Salam,

deqlis join jugak ya..jemput jengah

http://ellismelia.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ellismelia@yahoo.com

Salam Lebarab 2010..
***DEQLIS***

eh tadi dah send... dah masuk ke belum yer...sorry klu ter send 2 kali..

join jugak
http://ellismelia.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ellismelia@yahoo.com

tqvm

Join contest ni juga:)

http://anitadahahs.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

p.s jangan lupa singgah dan terjah oke!

email: fitri.bet@gmail.com

jauh sungguh nak cari kotak komen...
salam kenal akak kita cha: nsahida@gmail.com

http://orencantik.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

terima kasih, sila tunjuk ajar ;)

Saya join...

http://ikantersenyum.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emel: akubukanbintang@gmail.com

saya join contest sulung kamu :)

http://haluvha09.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam kenal..

me br join this contest.. kalau x ckp syatat inform ek..

ni link nye---> http://sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html


Time kasie pn penganjur

salam kenal pn stoberi

ni link penyertaan kami
http://www.mayaqarmyla.net/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

emel : untapasir at yahoo dot com

salam..

saya join yer..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/pn-stroberis-sedondon-raya-contest.html

sz_ishak@yahoo.com

helo helo milo kopi o..
saya dah join contest PnStoberi.

ni link nya:
http://matahati-aween.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: aku_awyn@yahoo.com
nama: Cik Awynn

sila komen2 mana yang kurang ye..
TQ

ikram join ..

http://www.tentangikram.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest-by.html

zqah join yea

email = zzyqah@gmail.com

http://mimpisibunga.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Salam

saya join juga

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

terima kasih yer

Salam

Pn Stoberi..

Sy nak menyibuk gak join contest..;)
http://nazzcoco.blogspot.com/2010/09/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email:naz.purple@gmail.com

Salam PnStoberi,

LynluvEin berminat nak join contest.

Link : http://lynluvein.blogspot.com/2010/10/contest-pnstoberis-sedondon-raya.html

E-mel : lynluvein@gmail.com

Terima kasih PnStoberi...

SALAM TUAN RUMAH....AZUE NAK JOIN JUGAK LER CONTEST NIE...

LINK AZUE...

http://azueriena.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

EMAIL = amoii@yahoo.com

jOin jGk ! !

kiSahnYe di....

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2010/10/sedondon-raya-contez.html

eMaiLnYe....

katak_epic@ymail.com

adE kEkuRangan BgtaU yEr !

=)

http://haluvha09.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

nabihah_halimshah@yahoo.com

kakak :)
saya join..
lupa bagi email semalam :D

salam

saya budak baru belajar
nak tanya soalan

macammana nak buat stiky note?

boleh email saya

ieza26_ashaari@yahoo.com

terima kasih

hi nk join gk,
ni link nye


http://queenwiza.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html


emel harizahaimi@gmail.com

join sama.. saya dah wat sticky note ikut tutorial, tapi, tak tahu kenapa seperti tak menjadi..

http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

ieza26_ashaari@yahoo.com

Fuh.. sempat gak join.. Penyertaan dikirakan? hehe..
ni link sya.. Jgn lupa Usha..

http://teratai-wangi949.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contesti.html

Ni plak email:
teratai.wangi949@gmail.com

mien join n follow akk

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: adielay@yahoo.com

id: mien.mien

salam...

dah join!

http://kdgungu.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

kdgungu.gmail.com

TQ.

Salam...

sy join juga.. pls comment... hehe..

http://akubilerrajin.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

my email
mirzashoppe@gmail.com

tq..

nak join smpt lagi x? mcm dh xsempat jer..huhuh..xpelah..baru tahu hari ni..hehehe..AK dtg lawat2 ladang strawberi je la..kui3

dah join jugak

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

sempat lagik tak yek sy join nih? hari nih tarikh tutupkan? nway me tetap nak join jugak :D

http://cydaacme.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam..sy join contest ni yer..walaupun last minit..

http://nuoimusz.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

email:nuoi_cute@yahoo.com

salam..

saye JOIN!! even ary ney last day contest, sy ttP naK join...! huhuhu!

my lalink : http://missyera-g.blogspot.com/2010/10/httppnstoberiblogspotcom201009mari-join.html

pls let me in!! :)

tq

xoxo

my lalink :

http://missyera-g.blogspot.com/2010/10/httppnstoberiblogspotcom201009mari-join.html

sy join taw!
tq
xoxo

Saya pun nak join juga

http://aiqhil.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

Email : nuraleyn@yahoo.com

salam,
dh join.

http://umiey.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

emeil add : umiey_83@yahoo.com

salam tuan rumah...hajat nak join contest last minute..

ini entry nya:
http://hasnidaomar.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email: hasnidaomar@gmail.com

tq ya...

1st time join contest ni sebab contest ni amatla best.

Putih adalah tema kami~ yeay!
Jom jenguk kejap.

http:http://akma81.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

email : akma_jadore@yahoo.com

salam...

1st time join contest ni. Yehaaa!

THEME: OFF WHITE!

http://akma81.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

akma_jadore@yahoo.com

TQ.

count me too...

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

salam tuan rumah,
sory lmbat join contest ni...
br nampak entry tadi... hope masih diterima =)))))

my link:

http://hasfiq13-etamu.blogspot.com/2010/10/mari-join-contest-pnstoberi.html

my email:
hasnie13@gmail.com

dah follow awk jugak ...

thanks ya (^__^)

puan,
saya seperti nama di atas ingin menyertai contest ini..last kopek..
di sini saya sertakan sekali link dan email sy

http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/10/pnstoberis-sedondon-raya-contest.html

pidah_kawai@yahoo.com

sekian, terima kasih....

hehehehehehe

pn.stoberi...
silalah terima peserta terakhirmu ini yer... br kesempatan nak publish entry lerrr....

entry ; http://ayangaizul.blogspot.com/2010/10/contest-raya-sedondon-oleh-pnstoberi.html
emel ; ayang_aadf@yahoo.co.uk

sekian, terima kasih... mueheheheh

CONTEST DGN INI DITUTUP SECARA RASMI.

salam kak.. emm.. dah terlepas la.. tahun depan buat lg tau kak.. sure sy msk..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign