Pages

15 October 2010

~Pasal Jumpa Jumpaan Bersama Blogger~

Sana sini org sibuk pasal Belanjawan 2011. Aku nyer entry pasal tu nanti2 lah. Tgk mana yg ber keuntungan pada aku baru kita ulas sesket. Haha.

Ok, skang kita citer pasal perjumpaan aku dan blogger siang td. Siapakah beliau? Huhu. Beliau ini mmg follower aku sblm aku wat contest tu retu. Pastu pulak beliau ni mmg sker dtg kat kompleks kraf ni kalo ada promosi. Aku kenal beliau pun sbb entry Hari Kraf dia.

So, ari ni jumpa beliau sbb beliau nak bawak kawan dia beli sampin songket utk nikah (kawan beliau adalah perempuan..nak belikan utk bakal suami yg nak ber akad nikah kelak..wahh..bestnya kan). Memula kawan beliau bajet bwh 2rat je. Skali kauuu..haa.... tp mmg cantek lah sampin tu. Seriyes. Mak yg keja kraf ni pun takde sampin camtu dan berharga gitu jugak. Sbbnya mak ni tak pakai sampin u'ols.. Mak ni pakai batik je mampu..huhuu.. Terima kasih lah aku ucapkan pada kawan beliau tu sbb membantu usahawan kraf dgn membeli barangan kraf. Aku bantu deal dptkan rega staff je la. (oh..rega staff tu tak fixed yer..tp ku adalah akan membantu utk tawar menawar smpai harga menangeh la. Hik hikss..)

Lps tu pegi bawak ke tpt lain plak. Beliau ini sudah ter minat kain tenun. Yg kain je lah. Baju kena beli lain. So, tlg deal lagik.

Dpt la beliau sehelai kain tenun tu. Dah siap jgn lupa tayang kat blog uols yer.. 

Pilih...jgn tak pilih..

Dh dpt la berkenan di  hati tu.

Rasa-rasa sapakah beliau?

Haha.. dagu aku berlapis amat dlm gmbr ni. Sbb tu aku ttp. Haha.. takut nak menghadapi kenyataan nih. Kui kui
Inilah beliau. EjaMaria yg dtg bersama 4 kawannya dari opisnya kat Maju Junction sanun. Thanks Maria..nati dtg lah lagi yer. Sori..tk dpt nak entertain sgt sbb kalut nak pi meting kat Kementerian tadi.

Oh..kalo jadi esuk mebi jumpa sorang atau 2 lagi pemenang contest. Siapakah mereka?? Tggu next entry pula.. Huhu

3 juta komen

wahh best nie dapat jumpakenkawan blogger kan..

wah inikah gerangan bloggers yg uols jumpa ye...hohohoho

sapekah gerangan bloggers yg uols nk jumpa esok??

**aduaaiii same lak ayat nye...hahahahaha

hahaha... mmg nak datang lagi - Isnin pulak... bawak org lain pulak... sibuk kat opis tadi sbb tak dpt ikut... ;p

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign