Pages

27 October 2010

~Pasal Checklist Hadiah~

Utk korang2 yg menang contest ai ari tu, ai nak checklist ni samada uols da dpt adiah tu or belum.

Grand Prize Winner - Sutera Batik Ijau : Erin- Adiah tlh dismpaikan secara by hand di LRT Kg Baru. Ya..mmg terharu sungguh tgk tpt pemberian hadiahnya. Tkpe..asalkan beliau sudi bertemu ngan Kak Reen beliau yg gumuk cam tong gas nih. Mekasih ya sudi jumpa kak Reen. Jadi adiah Erin - checked.

2prize winner - T-shirt 1 Malaysia : Farah - blum disampaikan. Terharu dgn adik ni sbb dia sendiri yg kata kalo nak antar adiah dia by post mcm tak berbaloi2 sbb dia study di UM dan umah akak dia ke sapa ke di Setapak je. So, sgt menghargai kesudian beliau juga bersabar menanti utk dptkan date utk berdating.

3rd prize - Kaftan Batik : Axelida - pun blum disampaikan. Dia suh pos je. Tp ku pulak rasa tak berbaloi sbb jarak nak ke post ofis adalah lebih kurang je nak carik dia sekitar KL nih. Lebih baik jumpa je bagi by hand. Kan lebih mesra. Ke u namo mesra mesra dgn ai???? hiks hiks hikssss

Adiah khas (follower sedia ada):
Imanmom - checked- Ini consider pos laju sbb beliau duk nun jauh di Pahang sanun. Kak, nati kalo org nak gi GRC buleh la koling2 akak eh. Entry di blog beliau :
http://tungkukayu.blogspot.com/2010/10/hadiah-puanstoberi-dah-sampai.html
Safinaz di Gombak- checked. Adiah diposkan. Dah smpai. Ini pos perlahan je, tp serupa itu pos laju maa. Satu hari sudah terima. Sudah bagus itu Pos Malaysia. "like". Entry di blog beliau :
http://safinazhanum1.blogspot.com/2010/10/alhamdulillah-hadiah-dah-diterima.html
Ejamaria - checked. By hand masa beliau dtg promosi tu ari.
AyangAizul di Shah Alam - checked. Dia inform dah smpai.

Adiah khas juri :
1 - Hezesuze - checked. Jumpa-bagi-by hand. Entry di blog beliau :  
2 - Nana di Keramat- checked. Entry blog beliau.
http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/dah-dapat-adiah-puan-stoberi.html
3 - Akma di Shah Alam - checked. Dah inform kata dah smpai.
4 - Cutemum di Kajang- checked. Entry blog beliau.
http://mamiuyun.blogspot.com/2010/10/hadiah-misteri.html
5 - Lynluvein di Putrajaya- checked. Beliau inform di FB. Seb bek smpai sblm beliau fly ke Romania. Betul kan Lyn, Romania?
6 - Izan - Takde kabar lagi.
7 - Izfanora - Pun takde kabar lagi. *update* - checked-dah terima
8 - Cyera Cullen - Pun takde kabar lagi.
9 - Lyafrina - Pun takde kabar lagi. Ini paling risau tak smpai sbb beliau paling jauh di pos neh. *apdet* dah selamat diterima. Lega rasa.
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/10/special-winner-sedondon-seirama-of.html
10 -Anie - mmg blum pos sbb katanya pos je ke kg beliau kat Ipoh sanun sbb dia nak berpantang di sana. Nati Kak Reen pos kan a.s.a.p eh.
Emma & Aisyahimran - mmg blum dpt dikesan.

Pada yg saya belum dpt kabar berita itu, sekiranya sehingga Jumaat ni masih tak dpt, beritahulah saya. Saya akan belikan hadiah lain dan hantar kpd korang secara by hand. Kita jumpa lah di mana2 yer. Tp eh..kalo yg kat Terengganu mcm Lya tu, saya terpaksa la guna pos laju. Saya rasa bersalah kalo adiah tu tak smpai. Macam ada ter hutang pulak.

Dan pada yg dah terima tu, saya minta maaf sbb hanya hadiah tak seberapa tu  je dpt saya bagi pada kawan2 semua. Malu plak rasanya bila derang buat entry tgk hadiah mcm 'alamakk...malu nyer'. Org lain suma kasik adiah grand2 giler. Aku ni mampu bagi bekas hp, bekas tisu, pencil box jer. Huhuhu... sori ye korang.
Dan hadiah tu mmg pelbagai. Tp percayalah adiah mmg dipilih secara rawak kpd setiap pemenang tu dan harganya mmg lebih kurang sama.

Ok, jgn lupa ya..pada yg tak dpt sehingga Jumaat ni, sila gitau saya ya.. saya janji saya belikan hadiah lain. Tp kena jumpa jumpaan lah. Kang tak sampai lagi plak kang. Byee byee

12 juta komen

terima kasih kak reen...
tak kesah pon dapat ape.. janji ikhlas dari kak reen..

Agak2 yang tak nak tu .. leh je bagi kat saya ni .. hehehehee... :)

haha.akak manede gemok laaa..saye lg gemok.hehe.xkesah la jmpe mane kak.janji jmpe.pasni pun leh date2 lg.;p
entry sal perjmpaan kte terpaksa sy tangguh kan.huhu.maaf tau..nnt sy wt entry yerr

hikhikhik... ape lak namo mesra2.. okeh jer.. tp walopon duk kl susah gak nak jumpa-jumpaan... tp dah kalu pej pos pon sama jauh, silalah dtg jumpa.. ku nungguin dirimu... hehehehehe

hehehe... entry kite dah draft... tapi tak sempat sambung... banyak hal la pulak... ;p
nak publish rasa cam dah lama pulak... tp takpe nnt kite publish jugak ;p

ok k.reen...xberanak2 lagipun nie...

hadiah tu x penting berapa nilainya...tp yg penting sekali niat reen nak buat contest atau GA...hope sangat semua pemenang dah terima hadiah diorang...

Cute Mum :
Eh, dh balik dr Padang? uii..tgh kalut ngan gempa bumi kat sana kan? Risau tgk.
Sure ikhlas..jenuh tau nak carik adiah apa yg sesuai dan unik sket. Hihii

Hasrul :
Deme bkn taknak, tp nyer tatau la smpai ke idak lagi. Adiah dah pos pun.

Erin :
Hik hik. sbb erin jumpa kak reen mmg sedia gumuk dh. DUlu kak reen ni halus je tau. Hihihi

Axelida :
Tggu masa paling sesuai okeh. This wiken ai mmg ada di sekitar KL. So, kalo ada di KL juga gimme a msg k. Ari Ahad ada di Sogo..nak gi memekak kat sana. Huhu

Maria :
Eh..takpe..tak wajibkan pun entry pasal adiah tu. Terpulang..just nak tau dah smpai ke blum pada derang yg dpt adiah by post tu.

Anie :
So, cane?? nak antar Ipoh ke sini??

insyaallah kak reen!!hehe..takpe2.baju xkan habes n rosak kn klu simpan...nnti ade mase btol2..kte g date k!!hehe.

saya dh dpt dh.. tq.. :)

Farah Diaz :
Ok, nati ada free je tros SMS akak eh

Izfanora :
Haa...lega..dh dpt.. :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign