Pages

9 October 2010

~Pasal Makin Kurang Pula Ya~

Kikikiiikkiiikk...
Nak gelak..nak gelakkk...
Kalo dulu masa saya buat contest kan, setiap hari bila bkk dashboard ni saya tgk makin bertambah jumlah follower..
Tp skang ni setiap hari saya tgk makin kurang.. lelama jadi yg asal b4 buat contest iaitu 70 org. Merajuk tak menang kah???

Tp..takpe..ai tak kesah pun. Sbb dlm syarat contest retu saya tak meletakkan pun kewajipan mem follow saya.
So..tak kesah la nak stop follow pun. Mungkin ada yg rasa "ala..aku follow dia, dia tak follow pun aku".
Ehh...walo saya tak follow tp saya masuk jugak baca ya..
Sbb saya ni mmg detail dan documentation orgnya.
Every each follower saya, sejak yg pertama smpai la skang ada dlm simpanan saya. Dan, kalo ada yg saya tak follow tu mebi saya jadi SR aje.

So, lelain..memana nak tarik diri dari jd follower blog yg penuh stoberi ni..feel free to do it.. ai'ol tak kecik ati lah..cuma mcm kelaka je.. hik hik hikkkss.. ai love u'ols lah..muahhhxxx...

21 juta komen

saya totap follow puan stoberi.. hehehe

Eh boleh pulak ye undur diri jadi follower. Walaupun saya juga kekalahan masuk kontes puanstoberi, saya stay je di sini..hihi..
tapi tak pasti la puan stoberi singgah sane ke x. tapi x kisah pun.. semoga ada kontes lagi ye :D

ikhlas ke tak ikhlas tu follow orang.. huhu.. tak pelah k.reen,mmg kelakar. guhuhu.

hehehehe..
aritu pon kena gitu...
x pasal2 ade 2 org dpt hadiah follower ke88...uhuhuhuhu

hahaha... biasa la tu... aku pun lalu gak menda nih ;p

~ain :
Maceh..maceh..ai love u muah muah lah.. hihi.

Anitadahahs :
Maceh maceh ai love u muah muah gak.. hihi..dun wori..kak reen singgah tu..

Ejaa :
hik hikk..ikhlas tu derang tu..cuma kecewa tak menang kut lalu membawa diri ke contest lain. hihi.

cik bedah laser :
hihi..seb bek ai masuk lmbt sket kan..kut tak..ai la pemenang ke 88 tu (yg ketiga). kui kui kui

Maria :
Aku rasa setiap org yg buat contest kena camtu kut. Tp kan.. dlm contest tu aku tak letakkan syarat pun jd follower aku. Tu aku rasa kelakar tu. Kikiikiii...

salam pn stoberi,kalah menang adat bertandingkan,jgn la ambil kesah sangat...
saya rasa blog ni best sangat,saya selalu dtg bkn pe suka baca celoteh2 kat sini...
kita tetap kawan ya..

nadiah :
Ya nadiah..kita kawan..kita kawan.. *hugs* ai love u muah muah gakkss.. hik hikk..
maceh eh sudi baca menda merepek2 kerepek dlm blog kak reen nih. hik hikksss...

Reen, ai follow u.. Follow me back hokeh? Nama aku xdak pun dlm list pemenang, cmne tu?

Ryn :
Ai dun wan't 2 follow you.. boleh ?? hahahaha...
Wahhh..retu siap buat entry kata tak buleh nak join contest aku ni, tetiba nak menang pulak yer.. cubit nak cubit???

Hahaha.. Cubit xnak la kawan. Aku nak hadiah jerk.

huhuhu...saya gelak dulu sebelum komen ok tak...

puan stoberi...ekseli saya pun pernah jadi gini...tapi no heart feeling pun...lantak jelah kan...kita tak paksa...kekadang follower beribu pun tapi visitor unik cam tu gak...tak leh caya seme tu...saya folo blog yang leh saya layan...bukan takat masuk kontest pung...sebab saya ni tak addict sangat ngan kontest ni...sebab saya join kontest hanya yang saya yakin ja...bukan yakin nak menang...tapi yakin yang kontest tu saya layak join...kalu idak, memang saya tak join walaupun ianya hanya give away...

erkk...panjang lebar lak saya komen ni...soriiiii...leh wat entry baru lak gini...hahaha...

Izan,
Tkpe..tkpe..saya ok je kalo komen pepanjang.. tak kesah la. Lagi suka ada.
Tu la kan..kelaka lak rasa. Mmg saya pun takde kesah apa pun.. cumanya tu lah.. elok nak join contest-follow, lps tu elok umum pemenang trus undur diri. Tehehehehe..tu yg trus rasa nak buat entry pasal tu.

biasalah...dunia blogger memang cam gitu...saya pun pernah wat entry cam gini...follower datang dan pergi...saya tak kisah...takde hal...
sebab saya berblog sekadar nak luahkan pe yang saya rasa...sebab before ni saya pernah privatekan blog saya...hehehe...

puan stoberi...buanglah verification kod tu...saya ni sorang yang sangat pemalas...tapi suka komen...:p

btol kata nadiah tu,kalah menang adat bertanding,xkan sbb kalah trus brenti jadi follower..xpela pn. stroberi, buatpe ade follower yg tak ikhlas..

ada yg unfollow ke? aku tgk masih byk follower ko.. ada ke jenis suka unfollow2? herannye...

Haszuraidah :
Ye lah kan.. sy pun rasanya tak jfd follower lagi blog awak kan..tp awak ok je follow sini kan..
Utk itu meh kita peluk2 shbt *hugs*.. :))

Che Sue :
Ngeheheheh... acapkali bkk blog ni, mata kita sure tertancap pada bilangan follower kat dashboard tu kan. Memang perasan la. Sbb aku tau ada follower baru, tp jumlah makin menurun. Huhu.. Tp takpe lah.. biasa la tu.. :))

sabarlah.. tapi pn stoberi nie slu dtg blog kite... geram ngan Danialah tue...

wah wah wah.. follow sbb nak adiah je kot.. leh pulak nak unfollow ek?

saya tak kisah lah org nak follow back ke tak (sedar diri belog tak umphhh) hehe janji saya suke baca belog org yg saye follow tu..

Cute Mum :
hihi..takde apa lah. Tak amik hati pun derang nak un follow. Rasa kelakar sket jer..gipun kalo nak un follow pun jgn la bbetul lps annouce kan winner. Tu yg makin kelaka tu. Hihihikkks...

Axelida :
hihi..biar la..takde menarik pun kat blog saya nih. Sy tak paksa dan saya tak halau.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign