Pages

8 October 2010

~Real Result : Grand Prize Winner~

 Sori..sori..buat korang tertunggu-tunggu. After baca Yasin, trus masuk meting. Lama giler woh meting. Kul 12 baru abis. Ramai da kuar masuk je dari bilik meting. Petang kang pun ada lagi meting. So, kena laju2 buat entry ni, nati korang bertambah nebes plak. Ngehehe.

Oklah, ni yg betul.  Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim saya umumkan pemenang bagi contest PnStoberi's Sedondon Raya Contest.
Klik je la link mereka utk tgk gmbr dan entry mereka. (ada yg terlebih smpai 4 gmbr tp gmbr ke4 tu tak dikira la..dan ia tidak lah melanggar syarat contest).

Grand Prize Winner - E. R. I. N

Second Prize Winner - F.A.R.A.H D.I.A.Z

Third Prize Winner - A.X.E.L.I.D.A

To 3 of them..pnstoberi wanna say...


Pada yg nak batik, anda masih berpeluang memilikinya...jgn lupa datang ke Promosi Kraf Tekstil di Kompleks Kraf Jalan Conlay bermula 13 - 25 Oktober ni. Tp..kena beli ler yer. Huhu. Cuma...kalo nak dptkan rega best sket tu buleh la jumpa puanstoberi..atau kirim je pada saya. Salu je kawan2 lain kirim nak beli batik. Bagitau nak kaler apa, range harga, nati saya amik gmbr dan emelkan, kalo berkenan buleh beli.
Byk ni jualan ni, bkn je batik, tapi songket, tenun dan segala berkaitan dgn tekstil lah ada..so, meh la datang..

14 juta komen

alaaa.. tak menang.. tak pe la tak de rezeki kot.. pape pon tahniah wat semua pemenang.. =)

Tahniah kpd sume pemenang ..^_^..

go GREEN!..yeah..green jugak yg menang kain batek..heheh tahniah!!

aaaaaaa.... kaciwaaa.... huwaaaa

newayyy.... congratssss pd winnerrrr....

tahniah kat yg menang ;)

sadis nie....tak menang lagi...nasib laa... gambo ku tak cukup meriah kot?? yg 1st winner tu mmg bestt ramainyer sedondon..p mana2 pun amik gambo sama2..

tahniah sume pemenang..!

Tahniah kepada mereka yang berjaya menang .... uhukk sedih2 ...

yeahhh!!!time kasih pnstoberi~sy dapat tshirt 1 msia..

laaaaaaaaaaa....MALUNYE!!!!
i menang ke kak?? xpercaya!!!

dh btau bf dh smlm kate i xmenang sbb xde pic i..huhuuuu...

sorilaa.xbace entry ni..sbb td kuar g tgk TTS bf sy..die cipta MSIA BOOK OF RECORD! hehe

yeyeyeyye...sronok3!!!

tq sis!! aduh..jantung berdegup!

smlm g kraf... pastu teringt puan stoberi..hehehehe

huhuhu tak tersenarai ape2 pon..anyway tahniah pd kwn2 yg dh menang...pn stoberi,kang ade contest or ga jgn lupe jemput...

cikbedah laser :
awat yu tak gitau ai nak dtg kraf?? huhu..tkpe..nati promosi nxt week dtg lagi eh..ai buley jadi tourist guide. kui kui kui :))

EDA: tq!:)
EIJA: tq!
LYNLUVEIN: hehe.tu la xsangke.pdhl dh bosan pakai green dh tiap kali raye.hehe.tq~
AYANG: alaa..xpe2.ade pelluang nnt turn awak plak k?insya allah..hehe..tq2!
EJAMARIA: time kasih~~
DEQLIS:heheh!tu la..kebetulan yg membawa tuah.alhamdulilla~
HASRUL: tq!
FARAHDIAZ: tahniah!
SUMPIT: time kasih~

assalamualaikum!!

wahh patutlah mata kanan saya bergerak2.. dpt rezeki tempat ketiga... hoyehhh tengkiu puan rumah.

sori lambat reply, otstesen 3 hari + weekend..

tengkiu!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign