Pages

8 October 2010

~Update Result Contest : Grand Prize Winner~

Siapakah yang akan memiliki sehelai sepasang kain sutera (jaquard) motif batik. Originally batik made in Malaysia (harusss...kata keja kat agensi peneraju kraf Malaysia..harus la promote kraf Malaysia).

Siapa pula yg berjaya membawa pulang sehelai T-Shirt 1 Malaysia.

Dan siapa pula yg akan berpeluang tidur dgn sehelai kaftan merah.

Hahaahaha...adiah konon cam gempak je kan. Yg bawak pulang tu mcm nak bawak pulang sebijik keta Caldina bunyi nyer. Muehehehe.

Orait..sebelum tu saya as penganjur ni nak minta maaf zahir batin la (sempena ada lagi raya ni kan), kalao ada buat korang2 yg join ni sedih ke, terasa ati ke, terguris rasa ke apa2 la. Dan maaf bebanyak sbb tak dapat nak bagi semua menang. Serba salah sgt rasa bila tgk komen tulis "ala..sedeynya tak menang". Hihi. Camni kalo, takut nak buat contest lagi. Huhu. Tp apa pun..saya tahu, suma paham adat pertandingan.

As saya penah ckp sblm ni, contest ni bukan la based on gambar semata-mata. Sy juga ambil kira pada syarat2 yg saya letakkan tu. Ada 99 peserta suma nya dan mmg betul2 kena wat sedikit analisis lah (salu duk buat analisis tender/sebutharga je kan). Saya amik kira ttg sticky note (sapa tak tau buat tu, saya siap ada buat entry dan ada yg emel tanya, saya bantu terus), ttg citer yg diletakkan, ada ke tak link contest ni dan ada lagi la kriteria yg mmg tak di reveal dlm tu tp menda tu amat penting utk buatkan kami (saya dan adik2 yg sudi jadi juri tu) carik pemenang. Utk dapatkan 3 pemenang ni, berapa kali kena masuk kuar blog2 peserta lain. Kena amik kira apa yg ditulis, komen2 yg dibalas. Lain organizer, lain  cara dia kan.

Mungkin ada yg rasa mcm 'eh..tak sedondon pun derang2 ni', tp jawapan dia mcm kat atas tadi lah. Once again...saya minta maaf sesiap yer kalo rasa mcm keputusan ni unfair ke apa ke. Tp ini lah yg dah dipilih oleh saya as organizer dan 3 adik kesayangan saya tu (upahnya kena belanja derang kat Papa John ptg kang.. hoho)

Dan terima kasih pada suma peserta.. suma mmg bes..dan saya pun tak sangka dpt sambutan camni. Ingat mmg takde la org nak masuk. Huhu. Adiah tu suma mmg milik saya dan mmg niat saya nak bagi ke org. Dah lama sgt tersimpan..so, better bagi org walo..ekceli sayang tu. Huhu. Tp ini bukan blog contest yer. Selama saya blogging ni, ni la 1st time saya buat.

Oklah..taknak bebel pjg2. Jum tgk result dia. Bismillahirrahmanirrahimm....

Grand Prize Winner.

Eh..bukan eh?? mcm tak penah tgk pun gmbr dia. haha. Okla..ini adik di opis gak. Tp beliau tak jadi juri jemputan. Tk buleh pun sbb ada kawan dia masuk bertanding. Nati ada conflict of interest. Bias. Huhu. Kat FB dia siap letak kat wall saya kata "gmbr ni buleh masuk bertanding tak pnstoberi?". Jadi saya masukkan la. Kasik can sket..

So, kalo bkn yg tu, yg  ni la kut..

Hahaha..ini la lagi bukan neh. Yang ni kalo masuk pun mmg tak di shortlisted pun gaknya. Udah la gelap gmbr (Faizullah.. ko bertanggungjawab menggelapkan gmbr ni), pehtu tak sedondon, pehtu badan beso tong gas. Hahahah. Nak gak interpreme.

Dan pemenang sebenar adalah.......

Jap eh..nak kena baca Yasin dulu. Kang saya umumkan... sabar yaaa...
(napaknya 3 pemenang tu tak drop komen pun smlm...adakah mereka itu alert ttg keputusan yg dah update ni..tak ghairah nak tau pun napaknya...huhuhuu....)


15 juta komen

hahaha tekejot den..ingt si nana alfianaz tu menang bila mana plak dia ada blog hahahah.....
owh..kalau tidak nana kecik tu la jadi juri ek..sebab saya ada dia tak layak jadi juri hahahhaah

wah nevesnya..sapekah pemenangnya?

haha baca yasin pulak dah...debar2 dah tunggu result kui3x

alaaa....

dah suspen2 dah tp rupanya lum kuar lak lg resultnyerrr....

tgh nebesss neh...
(mcm la leh mng sgt...) muahahahah

suspen plak nak tengok yg menang :)

sape la pemenang nye tu..btol2 suspen..

tak cbar nak tahu sape ya!!

suspen giler laa...
dub dab dub dab...
u memang teror kasi suspen!!

chet..... ko ni ida..... sume orang dah nebess ko kona tang lain laks..... hm, pi la baca yasin dulu, mintak terang ati nak wat pengunguman nnti... hehe

pemenangnya adalah saya ... dah dimaklumkan malam tadi dalam mimpi .. hehehehe ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

pnstoberi, baca yassin tak abih2 lagi kah..suspen toi..huhuh

caitt!! siap baca yasin tu.....huhu sungguh mendebarkan ler uols...ahkss!!

sape la yg betuah tu.. bedebo2.. huhuhu..

lalala...buat suspen je nak umum pemenang...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign