Pages

9 October 2010

~Pasal Papa John's lagi~

Aku rasa satu waktu dulu aku penah tulis pasal Papa John's ni. Tah entry mana tah..tak jumpa plak aku..
Ni skali lagi aku nak tulis.
Td petang gi makan Papa John's. Tak boleh tahan..tingin giler rasa nak makan Papa John's. Lama tak makan. Last masa farewell Kak Sal retu lah. Rasa cam bulan 6, tp bila aku search search balik tak jumpa plak. Ah..lantak ah..kuwasa nak track balik. Lama dah tu, mana tak rasa kecur liur nak makan gak.
So, tadi gi opis jap dlm pukul 12, kul 3 lebih tu dia rasa gigil2 lapar..trus terpikir nak makan Papa John's. Aku ni kalo lapar tahap gigil2 je baru buleh makan pizza..kut tak..mmg satu slice je la aku makan. 
Lelaju lah gi BTS. Ekceli smlm aku harus blanja juri2 aku kat Papa John's ni, then nak gi tgk Magika sesama mereka. Tp smlm udah dpt call yg adik kak ipar aku meninggal tu, takkan aku nak berjimba jimba lagi kan. Tak patut la kan.

Gi BTS trus order yg set A yg makan dorang.

 Aku sker Texas Heat sbb dia pedas sket. Tp Super Papa pun bes jugak. Hawaiian pun ok jugak.

Sejak aku kenal Papa John's ni mmg aku jarang2 la ke Pizza yg lelain.
Sbb bes lah Papa John's ni. Rasa pizza dia lebih pizza lah. Ikut lidah aku yg ngengada ni la kan. Then sos dia tu mcm bes. Ada cili jeruk. Eh. Bukan cili jeruk. Apa tah nama dia. Cili hijau pendek2 camni tu.
Source : Here

Dia jerukkan. Pendek kata bes lah.

Yang ni pun bes jugak. Mushroom soup. Mmg bes sbb byk mushroom dia. Nom nom nom.

Mmg bes lah. Sapa yg lum terai, leh la terai. Ni link dia.. Papa John's. Leh tgk kat mana outlet terdekat yg buleh di pegi.

Owh..jgn risau bab ke halalan toyyiban dia. Sbb tgk sini..

Tp nyer dia ni under Berjaya Corp. Penah jugak aku baca ada org kata sila banned dari menyokong tpt2 bawah Berjaya ni, tp bagi aku senang je..bukan aku nak menyokong apa yg induk sykt tu jalan kan. Aku makan dan dgn niat duit yg aku alirkan tu adalah utk gaji2 pekerja yg mmgnya terdiri dari umat kita jugak. Tak yah la pikir ke sana ke sini. Buat pening kepala. See..abis di situ.

P/S : ada sesapa mao amik adiah di BTS?? Saya buleh juga berjumpa jumpaan di situ. Di Papa John's mungkin. Huhu..

4 juta komen

kalo tak silap aku tuh cili jalapeno...

waa sedapnya makan ... :) ...

tak pernah try makan pija papa john nie?? sedap ke uols?? bukan apa takot kalo try tak sedap rugi lak...huhu

Kekucingkatz :
Ha..ye la kut..tatau aku namanya. Dia buat cam jeruk tu kan. Masin2 sket kan.

Hasrul :
Dap..nom nom nom

Hezesuze :
Ai'ols tatau nak kata sedap ke tak utk u'ols. Tp ai'ol rasa sedap la dari piza hut & domino. Kasik terai dulu la..suggestion : Texas Heat (kalo sker pedas) or Super Papa.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign