Pages

6 October 2010

~Update Result Contest : Pemenang Khas~

Kita mulakan dgn Bismillahirrahmanirrahim....

Kalo smlm da masuk peserta2 yg di shortlisted, hari ni kita masukkan pula pemenang-pemenang. Waahh... dah ada pemenang yer? Hi hi hi.. 

Ok, sebenarnya masih belum ada pemenang. Tp ini adalah pemenang khas pilihan juri dan pilihan penganjur sendiri. 

Kita mulakan dgn pemenang khas pilihan penganjur yer. Pilhan penganjur adalah peserta yg sememangnya follower blog puanstoberi sblm contest ini berlangsung. Mereka adalah :

1- Imanmom- Ya..udah lama ku mencari imanmom ini. Sbbnya beliau adalah follower ke 50 ku. Aku ada buat entry kat sini-my follower. Tp dia tak emel pun ke aku. Aku pun idak la mencari blog nyer kan. Tp takpe..skang udah ketemu. Jadinya ada hadiah misteri utk beliau. Pun lagi beliau juga adalah contestant paling pantas buat contest ni.  So, utk kak pah/ imonmom.. hadiah misteri menanti anda.

2-Ejamaria - Follower ke32 (if not mistaken) aku. Kalo kak imanmom tadi peserta pertama, Maria ni peserta tengah2. Huhu. Ok, Maria...wait ha..ada adiah misteri utk anda.

3-Ayang Aizul - Follower ke 9 (if not mistaken) Dan bila dah ada peserta pertama, peserta tgh2, beliau ini peserta paling akhir yg join contest ini. So, AyangAizul..ada adiah misteri utk anda. Nantikan ya.

4- Safinaz Hanum - Peserta paling kreatip dan ada brannn.. Huhu. Beliau ini follower sedia ada jugak. Tp lupa lak yg ke berapa. Pendek kata mmg follower lah. Jadi mmg ada adiah misteri jugak

Bagi follower sedia ada iaitu follower yg follow kebun stoberi ni sebelum contest ini dibuat (from 1st follower till 70) mmg ada adiah khas sekiranya mereka join. Saja..nak bagi penghargaan. Tp 4 ni je yg masuk. So, nantikan hadiahnya ya..idak la grand..cuma misteri saja.

So, skang kita jenguk pemenang pilihan juri dan pilihan pnstoberi juga. Bukan sng woh nak pilih. Buleh tgk gmbr ini :

Smpai lapau dibuatnya. Juri jemputan 3 org. Sorang pakar IT, sorang clerk aku dan sorang lagi pakar err..pakar ada Bran?? hahaha. Berselerak giler meja aku kan. Haha. Tk smpat kemas. Pagi tu aku kelam kabut kena buat report  yg pegi outstation smlm tu. KP nak laju2. Haih..da mcm nak jadi kes negara la plak. Hai la hai..ok lupa kan.

Ok..ok..melalut sudah..mari kita lihat siapa yg kena..



❤Sedondon Menawan - Aisyahimran ❤Sedondon Seromantis - Lynluvein 
❤Sedondon Seirama - Lyafrina ❤Sedondon Sesuci - Akma
❤Sedondon Sejiwa - Izz-Ann ❤Sedondon Seiras - Cute Mum


☀Sedondon Se Vouge-Cyera ☀Sedondon Senada - Izfanora
☀Sedondon  Se Ceria - Hezesuze ☀ Sedondon Sejibik - Emma
☀ Sedondon Segaya - Nana ☀ Sedondon Stylo - Anie

Ok..done..Tahniah kepada 12 peserta pilihan pnstoberi dan juri ini. Semua pemenang khas ni akan dapat hadiah misteri dari che puan stoberi. Tk buleh reveal adiah apa, if nati dah selamat tiba ke derang dan derang nak buat entry khas, maka tau lah apa adiah nya.

Jadi....saya masih berhutang bagi pemenang hadiah utama tempat pertama, kedua dan ketiga. Nantikan resultnya. Pada yg tak tersenarai saya minta maaf bebanyak. Saingan sengit amat dan suma nya terbaik. Nak mencari yg terbaik di antara terbaik tu yg payah. Apa pun..moga jangan serik nak join kalo puanstoberi buat contest lagi ya..

37 juta komen

alhamdulillah...
dapat hadiah misteri...
TQ...

"Sedondon Seiras"

uwaaa..dah kalah la ni. cedey :(

congrats to all winners :) ramai yg dh jd pemenang ni :)

sedih plak tgk me tak menang :( mcm dh tipis harapan nak jd 3 main winners tu ..

anyway, nice knowing u puan stoberi, sbb me pun suka stoberi gak :)

tengkiu pnstobery!! leb2 u lah! sangat2 aPpreciate! 1000x strobery kiss2 yang vogue for pnstobery...huhu..^^

salam ida,dah emelkan alamat tu

terima kasih banyak2 ya!!!

yey...yey... dapat hadiah...
Terima Kasih Daun Keladi... lain kali bagi lagi... ;p

hehe ada dlm senarai..menang sedondon segaya...heheh tq2

Anita :
Owhhh..jangan la cedey2..nati mesti ada luck pada contest lain lak kan.. enjoyy..yeahh...

Mama Zharfan :
Whooppss...sorang lagi sedey. alamak, cena nih? da buat ramai org sedey neh. Huhu.
Ha...ucapan last tu mcm takmo duk kat kebun stoberi ni lagi je. Hihi..

huhu sedey..... tapi tahniah wat pemenang misteri terpilih...
tahniah gak kat juri2 yang dok kat meja berselerak tu yerk.....

hehe

sedey ...
hehe tahniah...tahniah ..izan menang la...

yabedabedu!

saye menang ❤Sedondon Sesuci ...

mekacih muaxmuax PUANSTOBERI...

nak kene email address ye? hee....

alhamdulillah.. dapat hadiah misteri.. jangan biarkan diri anda diselubungi misteri.... muah... tq pn stoberi dan juri2

wooo mcm2 tema ade...
ehehehe...
tahniah kpd pemenang...

time kasih kpd penganjur...

yeyeye...menang sedondon sejiwa...

mekasih pn stoberi...

ni memang kompem dapat adiah ek...behnya,...

TAHNiAH, memang menarik, kita pun tumpang milih tema raya thn depan. haha...

congrats to all winners :) wah ramai dh jadi pemenang...

sedih plak tgk me tak menang :( mcm dh tipis harapan nak jd 3 main winners tu ..

anyway, deqlis sronok berkenalan ngan pnStoberi... deqlis suka strawberry...buat jem sedappp!!....meh laa dtg jenguk deqlis...komen sikit kat entry contest Pn Stoberi..huk huk huk...
http://ellismelia.blogspot.com

congrats to semua yg menang...!!
ayu pun cedey la..tak menang..
tak pe lain kali buat contest ayu join lagi..kasi menang ek..he he he..joking!!

Mazmadi :
Jgn sedey2 yer. Nxt wk da start promosi. So, boleh dptkan batik yg cantik2 dari booth yg berkenan. Huhu.

Eima :
Ala..jgn la sedey2.. mebi ada luck kat contest lain nati. Tu napak byk join tu..harus ada rezeki tu nati

alhamdulillah!! tak dapat tempat pertama...dapat adiah misteri pun dah kira ok....huhu

nnti buat contest lagik ek uols..weols pasti join punya

cikbedah :
Mekasih juga kerana sudi join contest tak seberapa neh :))

Cha :
Ya..sila pilih dari skang.. hihi

Deqlis :
Sori banget retu terlepas pandang nak drop komen. Sori tau..ok, dah lelaju pi sana dan drop komen pun.. jgn riso..nati Reen slalu jenguk umah Deqlis eh :))

Mummy Ayu :
Alamak..sorang lagi sedih ni..jenuh nak pujuk nehh.. huhu.

hye puan stoberi..by the way saya mmg kenal sangat nuralfianaz tu hehehe aritu masa g open house umah nana kecik tu dia ada tanya saya eh ko join contest puan stoberi ek..dia tu opismate aku katanya..ahahaha kocik nye dunia ni kan..

email : nanamrul@yahoo.com

tq... meh lah terjah..

http://mamiuyun.blogspot.com/2010/10/alhamdulillah-menang-lagi.html

Congrets to all winner..

menarik betul mcm2 tema sedondon ade..^_^.

agaknya nama2 yg xder dalam list tu ada chance ker dpt tempat 1-3 tuu...huhuhuhu...cedeyy...x menang
tp xperlahhh...kiter suka2 jerk kann..

yeay.. yeay.. dpt adiah gak walaupunnnn...... jadik org last submit entry....

smlm ngan hr ni terbz sket, xsmpt nak jenguk blog pun psl tu xpasan entry neh.

tq yek pn stoberi....

ehh.. dah dpt adiah misteri neh ada can leh mng 123 tak..??? (tya secara tamak..) muaahahahha....

YAahooo..dpt adiahh misteri..menang sdondon stylo lg..ehehe..thanks pn stoberi...

yahooo..menang adiahh misterii..menang sedondon stylo lg..thanks pn stoberi kiter...

AZUERINA :
Ala..ni yg tak bes bagi org rasa sedih ni. huhu. Tkpe..nati ada luck lain lagi tu. Dun wori :))

yea..yea...dpt adiah! tq pnstoberi. i loike kategori sedondon seromantis ituh! lain kali buat lg contest yerk :D

tahniah pada semua pemenang..memang tak ada rezeki saya kali nie..tengok2 sebelum diumumkan dari awal lg mmg tak ada gambar saya..sampailah dah dapat result pun still gambar saya tak ada..huuhuh tak apalah tak ada rezeki

wah 12 winners tuh.. korang memang bertuah!!huhu Tahniah...

dah ade 12 yang menang.. alaa.. tak dapat adiah la.. huhuhu..

alhamdulillah... lya x sangka menang anugerah khas ni.. sori sb baru tahu ari ni.. itu poneen tgalkn jejak kat blog personal.. time kuar resut ni, lya x sedarkn diri kat spital.. lya sakit.. apa2 pon... lya sgt2 hargainya.. terima kasih

LYA :
tkpe..tkpe..Reen dah emel pun ke LYa. kat blog pun ada dah Reen shout kat chatbox. tkpe..Reen dah emel tu, nati Lya antar alamat eh.
Apa pun Reen doakan Lya cpt sembuh eh.. :))

tahniah pada semua yang menang....lain kali pn. stoberi buat contest lagi yer...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign