Pages

16 October 2010

~Pasal Jumpa Blogger Lagi~

Smlm dah jumpa sorang-pemenang contest juga-trus kasik adiah. Ari ni jumpa lagi - pemenang contest jugak - dan trus la kasik adiah jugak.

Terima kasih kpd beliau yg sudi turun dari Klang sanun.
Naik komuter uols. Katanya susah je nak bawak keta turun KL.
Lone ranger je beliau.
Sangat cumil lah beliau itu....
Dan juga sgt peramah.
1st time jumpa neh.. tp macam da lama jumpa.
Pick dia kat Ampang Park Stesen. Trus bwk ke opis.
1st time kata nya datang kompleks. Ye lah..kalo aku tak keja sini pun, aku pun tak penah jengah kut. Huhu.
Bawak beliau makan2 dulu. Then kasik adiah yg dia menang retu.
Then jalan2 kejap. Cuaca panas giler, bwk beliau naik opis jap.
Uh haii...bkn suma kengkawan aku penah naik opis nih. Bertuah yer beliau. Huhu.

Siapakah beliau??


 See...dpt adiah trus dia amik gmbr. Ateee..kate blogger.

Gmbr kami plak. Tgk..ada je kecatatan kecacatan aku dlm gmbr. Smlm dagu berlapis. Ari ni tudung meleper plak...haihh.. Tak soka sungguh la tudung syria nih (tp pakaiiii jugekkk....)

Kami lagi. Dalam opis plak.

Syok. Suka dpt jumpa kawan baru. Aku mmg sker je jumpa new friends nih..tak kesah pun uols.. sapa lagi nak jumpa aiols ni..?? hihikkss..apa ko bajet artis ada mao org jumpa jumpaan selalu. cesss...

Apa pun..thanks utk hezesuze.. aiols terharu nih uolss... tak sangka uols sudi jumpa aiols.. naik tren lagi tu. Seb bek dpt salam laga laga dada pipi kan.

7 juta komen

hehehe... bagus... promo tpt keje sendiri skali...
eh ade jawatan kosong tak utk gred J36 kat tpt nko... aku nak apply la... hihihi...
ces komen tak kena mengena ngan entry... ;p

wah terus masuk n3 tu...hohohohoho weols tak sempat ler nk update..mayb senin kot..ahakss

ishh weols pun sama bertuah dpt jumpa pn stoberi nie...wah kira weols bertuah la ek dapat naik opis uols yg serba canggih tu...siap ada pakwe kelate lagik auwww!!

hope uols tak serik nak jumpa weols lagik ye...weols ni mmg giler2 & gonjeng selalu..

hope relationship kita nie start from alam maya akan terus berkekalan hingga akhir hayat...insyaallah!! amin

wah dapat jumpe in person gtu!!! huhu bestnya dapat adiah.. hehe

Cute Mum :
Ya..mmg menarik da vass lah. Bile nyer nih nak jumpa cutemum n Dania neh.. Hihi

Ejamaria :
Haruss...salu je aku buat cemtu. Tiada jawatan kosong utk kanan, tp kalo J41 ada la. Mao terai??

Hezesuze :
Aiols trus wat entry la..kan kat umah bband aiols ni lembaps siput khinzir. So, sesiap upload kat umah.. trus la kuar entry. Uols pun dah buat entry tu..
Thanks eh sudi jumpa aiols. Aiols pun harap persahabatan ni akan berterusan hgga bebila. In spite of kawan porem aiols dah dpt kawan blogger lak.
Ai likeee.. hik hikss

Ejaa :
So, bila mau jumpa kak reen neh.. tu la retu namo masuk contest..kalo tidak leh dpt adiah.. hoho

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign