Pages

26 October 2010

And the Winner of the DiGi iPhone 4 is…

Tajuk kat atas mmg aku kopipes sebijik2 dari emel yg nuff kasik.
Cam biasa la..mesti teruja nak tau sapa menang walo tau harapan mmg setipis kulit bawang la kan.
Kalo ada nama aku masuk list sure aku blanja suma follower aku nih.
Hahaha.
So, ini lah calon2 pemenangnya :

Tp bukan semua. Hanya sorang yang akan dipilih pada hari Jumaat ni utk membawa pulang iPhone4.
Di Grand Modesto's.
So cam biasa kalo masuk contest Nuff ni, walo kita tak menang dia sure akan panggil utk datang event yg berkaitan. Lps tu masih berpeluang adiah gempak2 jugak.
Mcm yg aku pi event Sony retu. Tp takde luck nak menang jugak..sob sob sob.

So, dia kata 50 emel terawal akan dpt jemputan utk DiGi Event kat Grand Modesto's ari Jumaat nih.
Hemmm...Grand Modesto's yea..
Hemmm...adakah aku antar emel utk dptkan invitation tu?
Kita tgk dan lihat je lah yer.
Terkejut laki aku bila aku tnya boleh tak aku nak pi Grand Modesto's. HaHaHa.

4 juta komen

ida x tercalon ke?jgn sedih2 ya..
biasa la kan,adat bertanding...

wah joe masuk dalam list ler...huhu

imanmom :
Hihi..tak kesah pun kak. Tau mmg tipis harapan kalo masuk contest kat nuff tu. Tp saja suka suka sbb nati mesti dia invite utk event dia. Tu yg bes tuh.

tak tersenarai? xpe2, cuba la lagi..

nita tak pernah lah terfikir nak join contest nuff nih.hehe.
sbb rasa selalu tak ada luck~

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign