Pages

5 October 2010

~Update Contest : Theme Color~

Sementara korang tunggu result contest Sedondon tu, apa kata kita jamu mata tgk theme color peserta ni. Syok banget tgk warna-warna yg ada. Meriah dan suma cantik2 belaka. Smpai tatau nak pilih kaler apa utk thn dpn. 
Mebi ada di antara gmbr yg tak masuk dlm ni, tp dun wori, kesemua 99 peserta adalah tersenarai utk dinilai. 
Team yang ceria - OREN, MERAH & PINK

Team warna-warna kehidupan - HITAM,PUTIH,COKLAT, KUNING

Team yg seia sekata- BIRU

Team pilihan ramai tahun ini-HIJAU

Team yang divariasi kan- PURPLE

Hihi. Ada jugak kaler purple yg da termasuk dlm team biru. Harap di excuse kan yer. Bila da termasuk baru pasan. Hehe. (Maria, ko la tu..aku igt ko kaler biru..da tersilap masuk team..tkpe la kan).
Antara color yg dishortlisted utk thn dpn adalah merah (ini bes kalo sepamili pakai, mmg napak sedondon je), hitam putih (unik jugak ni) dan purple (mmg feveret kaler aku la). Tp walo aku s/listed kaler ni, tak semestinya pemenang pun mesti di kalangan yg kaler ni. 
Paling ramai tahun ni napaknya hijau dan biru.

Owh ya..sy da siap shorlisted pemenang utk pusingan pertama. Entry  nya mungkin malam atau petang ni.  Pusingan pertama mmg senang tp nak carik pemenang utk 3 adiah utama tu mmg la sukar. Juri jemputan.. tulun..tulun..

16 juta komen

memberi inspirasi jugak niii...

macam takde je, nama kita kat senarai sebelah tu... hehe... gambar ada. muskel jap :D

wAh !
sEroNoK tGk....MeRiAh....!
CAm FamiLY GaTh pLAk....
hihi~

wah cantiknya rajin tol wat asing2 gambo ni...

adoiii...baru je nak komen 'awat masuk geng biru pulak'... hehehe... nasib baik la tuan punye blog tersedar... ok la aku sedar diri... mmg biru purple pun... ;)

kalo aku...tgk style bergambor...menarik ke dak posing...hehehehehe!!
aku suka nombor 37 ,20 ngan 46

CHA :
Oh..orencantik, usahla risau yer, kat atas tu saja je cantum2 gmbr. Kan akak da tulis, tkde dlm gmbr ni tak bermaksud tak diterima. Ini just suka2 je. Warming up katanya. Huhu. Usah risau yer. Yg penting tggu gmbr s.listed nati. Ha, masa tu tgk ada ke tak. Hehe.

MASHMALLOW :
ItU NaMaNya TeAM SUkaNiKa. HoHoHO.

ANJE :
sementara sy EL ari ni. Tu yg ter lebih rajin. Hoho.

Kekucingkatz :
Cena ko nomborkan dia tu. Owh. Ko tgk kat list peserta nyer no yer. Aku bkn je tgk dari gambar tp aku tgk juga dari entry2 yg derang buat. Segala syarat aku letak tu buat ke tak. Tp bkn sng nak memilih nih. Phewww....

wah...banyaknya warna...cun la...

itu sayaaaaaaa... weeewitttt... itam putih. kuda belang. fotostate!!!!

Cute Mum :
Bes kan? mcm team family day. Hihi

Lynn :
Sudah boleh booked kaler apa utk raya thn depan. Hihi.

Cik Awynn :
Ada...dun wori...

Mama Zharfan :
Meriah mcm family day kan? haha.

hi puan stoberi

saya pun join contest tu. tp kt link tu silap la awk letak link hehe.. awk link ke marshmellow tu hehe

hai Wizza..

Aiyarkk..tu namanya pnstoberi da pening. kui kui kui.. ok..dh tukar dah.
Sori ek.. huhu :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign