Pages

23 October 2010

~Tag : Award : Dari EKA~

Ngeh he he. Terima award dari kawan baru lagi. Retu dapat award blog hebat (ceaaa...). skang dpt award 'online best friend award'.
Dapat dr cikgu EKA kita ni. Mekasih yer dik..igt juga Eka ke akak yer. Ngeh he he.

Ok. cam biasa, dpt award harus ada assignment. Meh kita buat.

1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this
  • Eka ni Cikgu.
  • Eka ni suka posing-posing. Memacam gmbr ada kat blog dia ni.
  • Eka ni cikgu kat Sarawak sanun. Lama2 pandai ckp bhsa Iban dia nih. "auk indaii..." hihi
  • Eka ni kawen sama bln ngan saya, bln 12. Anniv dia 6/12, saya lak 14/12 (ek eh..ni citer pasal Eka ke pasal saya)
  • Eka ni asal Penang. Anak Mami ka Eka?? bukan noo... tak mcm anak mami pun dia nih. Lawa. Putih je. Cute juga. :))

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...
Auk Eka.. ngeh he he..ini soklan feveret kalo kena tag kan. So, nak carik yg dulu2 dah malas. Jawab semula lah.
  • Keja govt ღღღ
  • Suka pegi ber holiday holiday ღღღ
  • Umo lagi 2 bln masuk 31tahun ღღღ
  • Giler ber blog tp tidak la tegar sgt  ღღღ
  • Tak suka sgt tgk tivi tp lebih sker surf internet ღღღ
  • Paling obses dgn bhn bacaan. Sker giler membaca. ღღღ
  • Sempoi je orangnya tp jgn la stress kan saya, harus jadi tak sempoi ღღღ
  • Saya rasa saya seorang yang extrovert, tp kadang2 introvert jugak. Hihi ღღღ
  • Kawen lagi 2 bln masuk 2 thn tp masih takde rezeki utk menimang cahaya mata. ღღღ
  • Suka jugak karoke tp dgn org tertentu sahaja. Malu oih. Suara mcm katak pggl ujan je. ღღღ
3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them.

Cam biasa..saya malas link..but u noe hu u r kan...
♪♫♬ - Kawan yg saya br 1st time saya jumpa last week - Hezesuze - uols buat yer tag award ni..
♪♫♬ - Sorang lagi kawan yg saya jumpa last week. Ejamaria - nati ada promosi dtg lah lagi yer
♪♫♬ - Sorang lagi kawan yg saya jumpa Ahad lepas di LRT Kg Baru - Erin - sila amik award ini yer.
♪♫♬ - Rakan sedari porem mesra dot net dulu - Ryn / Xyn1428 - buat lelaju..lama dah tak update tu.
♪♫♬ - Kawan se UiTM Lendu, tau pun dlm blog ni - Safinaz - silakan amik award ini dan tepekkan di blog.
♪♫♬ - Adik yang sker ijau (eh, ye ke..belasah je lah) - Ejaa - sila amik yer yunk. Award khas tuk awak.
♪♫♬ - Tak lupa rakan yg juga cikgu - Irtiyah-  Kalo berkesempatan terima lah award ni yer cikgu. Hihi.
♪♫♬ - Adik yg juga keja gomen - cikbedahlaser - amik award ni cepattt
♪♫♬ - Adik cute sy yg saya rasa masih bersedih atas sesuatu dugaan yg baru menimpanya - Anitadahah - amik award ni..jgn sedih2 ye yunk.. kami2 kan ada..
♪♫♬ - Kawan yg dah tak lama lagi nak melahirkan 1st baby, didoakan moga selamat. Blog beliau adalah di private kan. Silakan amik award ni cikcha..

Ok..da siap assignment Eka. Pada sapa yg dpt award tu, kalo rajin buat la tag ni..tak rajin pun takpe..saya tak kecik ati.. :))

5 juta komen

Sepantas aku menreply - tenkiu yer bg aku award. Mmg dah terabai pun blog tu. Bz cam hape kat opis nun.. Tp blog ko tetap aku jengah jgk.

mekacih buat esimen ni...cayang akak... contest baju tradisional tu kat ne akak.nak gak cuba nasib.tak penah menang tau contest2 ni

hee..
nnt ye Nita buat. tengs tag saya! :)

Ryn :
aku dah kasik rait kat asaiment ko.

Eka :
Sesama... gud luck utk contest baju tradisional tu

Anita :
Buat tau..nati akak datang tanda rait. Hihihii

award ni leh redeem gak x?? heheheh nti sy amik

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign