Pages

5 October 2010

~Update Result Contest : Fasa 1~

Bismillahirrahmanirahim..

Uih. Bukan keja sng rupanya kan nak men 'judge' ni.  Maka dgn ini saya update dulu tentang peserta yang dishortlisted.
Ada 66 sumanya. Ini adalah fasa pertama sebelum dinilai utk fasa terakhir dan seterusnya pemenang hadiah utama. Dan hingga kini belum ada pemenang lagi nih..kena jemput juri awam yg berkecuali kat opis esuk nih. Haha.

Ok, saya persembahkan..peserta yg di shortlisted bagi fasa pertama..



Semua peserta yg memenuhi syarat2 penyertaan (kena tgk semula la syarat pada entry Mari Join Contest Pnstoberi) di shortlisted.
Ok, selesai fasa pertama. Mungkin ada update lagi lps ni before pemenang diumumkan. Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya hari Jumaat.. :))

21 juta komen

Hehe.. Gewd Luck Smua.. *wink..

wahhhh,
sungguh berdebar2...

tq kak!
good luck sume~~ :)

yes yes gambar saya ada.. heheheh sengit sangat contest... 99 penyertaan! Nebes i tau!

alhamdulillah ada dalam senarai... tapi dr 66 orang tue, sapelah yang menang....

ok, berjaya di short list setakat ini :) moga2 ada rezeki me :)

kenapa saya tak ada yer..huuhuhu

huhu..tidak tersenarai..btw, good luck untuk semua!!

fuyooo cantiknya gambor2 pnStoberi dah susun2 n frame gitu... ramai ya yg join.. caiyok!!

nazz xde..waaaa..kesedihan melanda..hehehe..gd luck pada yg menang nanti..pn stoberi..nanti buat contest lagi eh;)

Mana gambar liza ni? tercicir ke?

gambo aku ade ... tp menang tipis...huhu

unsangkarable! pic saye adela. hiks!

yabedabedu.

ada disitu..good luck to all! ^_^

yeah...!!!
sy da disitu...
moga2 da hrapan...
gud luck u all...

pergghh sumenye cantik2 uols.....berdebar lak tunggu keputusan nie..hehe

sedih...pic tak de dalam senarai..huhuhuh

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign