Pages

8 October 2010

~Pasal Redeem Hadiah~

Calling for all winners.
Calling for all winners.
It's time to redeem your prize.

Ceaa..redeem halanya. Huhu.

Ok....suma pemenang yg telah diumumkan samada 16 Pemenang Khas atau juga Grand Prize Winners, sila redeem hadiah anda dgn cara ini :
a) drop komen di ruangan komen. Samada entry ini atau memana entry yg menunjukkan anda dah menang. Jgn komen kat citer2 thn lepas udah le yer.

atau..

b) emel je trus pada saya dgn mengatakan 
"hai puan stoberi..saya dah menang contest sedondon tu..bila nak bagi hadiah ni.." hohohohoo...

Memang sy boleh je emel dulu sbb retu sy kan mintak emel skali kan, tp saya nak tgk samada pemenang suma alert atau tak yg derang dah menang. Haiii..kata da follow me..tak pasan lagi yer.
Napaknya 2 org grand prize winner pun lum drop any comment. Dan 3 lagi bg pemenang adiah khas (kecuali Lyafrina. Dia tak sihat kan?). Ehehehe.. adakah mereka rasa mereka bukan pemenang lalu malas nak masuk lagi blog merepek merapu ni. Udah la rimas tgk stoberi berderet2 tu kan.  Tapi takpe..ramai lagi yg menanti....kalo derang still tak redeem till Tuesday ni ai akan forwardkan hadiah tu pada u'ol u'ol yg sedih2 tak menang tu yer. Muehehehehe...

Owh ya..pada yg dah emel atau drop komen tu, harap bersabar sket je lagi yer.. kalo buleh nak tggu suma pemenang redeem hadiah derang. Sng sket nak buat urusan pos. Sekali harung je. Dan pada yg buleh jumpa jumpaan....pun bagi tau yer. 

Bubaiii...love u'ol..muah..muahhhhxx... (hahaha..motip nak ber muah muah bagai nehh)

24 juta komen

tu laaa..redeem la hai wahai pemenang! klu x nnt sy yg redeem~~ hehe

ayoh.memalukan! rupenye erin la yg xreti nk redeem tu ek?heheh...

"hai puan stoberi..saya dah menang contest sedondon tu..bila nak bagi hadiah ni.."

hehe. *blushing*...(eden rupenye yg menang tu?hehe) alhamdulillah..tahniah pada semua!

huhu pn stoberi.. yg menang tu tak alert mungkin pasal derang tak online lepas waktu keje or mungkin terlepas pandang... sbb terlalu ramai yg difollow or mungkin terlalu bz lum sempat online.. huhu selalu gitula situasinye..

cam saya aritu menang grand prize.. penganjur sampai terus cari no fon.. sbb saya tak online 2 hri.. so tak taula saya menang.. bagus tul.. tp mungkin sbb saya sorang jek menang.. klu ad 20 org cam contest ni.. haru jugak nak call sorang2 heheh

saya nak! saya nak! hehehehehe

Kak Reen oi, kalau takde orang redeem meh kasi kat saye. Saye terime dengan hati yang terbuka. hehe~

hai puan stoberi...
saya yang menang sedondon sejiwa itu...saya alert ni...

dah abis kontest pun saya akan jengah bila ada entry baru...

meramaikan kawan blogger...

drop komen lg sekali..hehe..semangat btol nk dpt hadiah...ngeee~..kak reen...harga batik yg affordable berapa eh??

Yan :
Yelah kan..baik tul la organizer awak tu sanggup follow up smpai call. Huhu. Saya buleh je nak buat camtu sbb emel suma saya ada. Tapiiii...saja je saya buat gini sbb nak tau peserta2 tu bersungguh tak nak tau derang menang or tak. Lagi pun ramai lagi yg mmg alert ttg keputusan ni.
Ehhh...saya bagi masa tau..bukan sy trus lelong je suma adiah tu. Saya tggu smpai Selasa tu pun just cakap je..takkan tergamak saya dah umumkan pehtu saya tarik balik. Tapiiiii...kalo takdak gak smpai sebulan..saya terpaksa lah let go pada yg lain..

eh... nama aku comfirm ek... pemenang hadiah khas?... hehehe... nak hadiah... nak hadiah... yabedabedu... ;p

ERIN :
Ha..tu la..namo tgk lagi senarai pemenang..seb bek Kak Reen tak lelong lagi adiah Erin tu. Huhu.

Cute Mum :
Dun worii...utk 'dania alisha' mmg dah save awal2. Eh. Eh.. hihihihi..

Zahidah Dihaz :
Kita tggu yer..if takde org tuntut jugak..kita lelong2 eh. Hihihikk

Aimi AZ :
yelah Aimi..nati kak reen lelong ke Aimi yer. Hik hikksss..

Izan :
Yesza..dun wori..adiah is coming to ur town. Eh..blum mintak alamat dah coming to town yer. Hihihi

Farah Diaz :
bajet berapa?? kak reen leh tulung carik2 kan ikut bajet. But then kena tau la rega mmg start Rm100 ke atas. Meh la dtg sini..nati kak reen leh la tulung mintak staff price :))

Maria :
Iskk..ko ni..utk follower sedia ada aku mmg menang la walo tak list as pemenang apa..hadiah khas organizer tu. Mao jumpa kah atau mao di pos?? alah..datang je la masa promosi neh.. :))

ii pn stoberi..saya pemenang bg sedondon stylo..
da tentu lar saya alert...ehehe..neway tq bebanyak..
email saye ani_2126@yahoo.com

saya menang gak..
anumazlan@yahoo.com

tenkiu tenkiu

This comment has been removed by the author.

heheh.bukanla kak.kn sy pegi sg besi.balik 2 xsmpt tgk update...tgk2 dh ke entry yg lpas announce tu.btol2 xprasan yg akak dh announce pemenang grand prize.klu sy dok umah..mmg blogwalking je keje sy kak.lg plak wt blogshop kn keje fulltime sy...jd..mmg online salu la gamaknye

anyway..tengkiu kak! tengkiu3! seronok xterhingga.pasni xmenang dh kot?join jela contest klu ade.heheh

saye dah email address tau & menten je jadi follower gitu.

lain kali pnstoberi buat contest lagik ye. ngehngeh.

menarik n nk gak pergi.tp keadaan x mngizinkn je.huhu...dlm 200 cmtu la bajet..mklum la student.tp suka tgok org pki bju batik..heee~teringin la plak...

Akma :
Ok..noted got ur emel oredi..dun wori :))

Farah :
If tak sempat pegi, buleh kirim je kat akak..akak leh belikan. Nati buleh pos skali ngan adiah Farah. Mau tak?? ok..kita smbg sembang kat emel eh.. :))

PnStoberi,

kitorg menang sedondon seromantis ituh.. auwww

jgn lupe e-mel ape yg ptt kat lynluvein@gmail.com

xie xie PnStoberi ;D

haaa.... ni nak tuntut adiah la nih...

entry mmg tetinggal ketpi la psl weekend mmg xdan nak on9. kat umah laptop di konker dek org lain...

sooo... jgn lupa sya nyer adiah yer

ayang_aadf@yahoo.co.uk

ye ye saya lah orang yg menang tpt ke-3 yg tak de bg komen tu lagi.. adeh harap2 rezeki ada lagi ye pnstoberi?

sebabnya 6hb hari tu kene g sibu.. blk jumaat mlm dah... pehtu beruk kat rumah buat hal lak.. so ari ni je leh jenguk.. tup2 menang lak tu.. syuke syuke.. hehe terima kasih!

fb : azlida rahim (huhu terus bg fb sbb nak senang contact ;p)

Axelida :
ha..ini la salah seorg pemenang yg saya nanti2 kan. ok..takde la saya nak lelong2 adiah tu..if takde gak saya akan emel la gitau "anda berjaya menang contest pnstoberi.suka tak? suka tak? suka tak?". Hahaha..giler la pnstoberi ni kan.
Ok..nati kan hadiah sampai ke muka pintu anda..atau..mau jumpa jumpaan sajork???

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign