Pages

1 October 2010

~DiGi iPhone 4 Life~

Yaa..inilah task yang terakhir dalam misi utk memenangi iPhone 4 nih.
Task paling bes. Dan paling senang.
Sbb kena gayakan gaya paling comel, cun, gedabom da vas utk masukkan dalam frame iPhone yg mcm ni

atau mcm ni.


Kena satu je. Tak buleh dua dua yer. Satu sahaja.

Ok. saya letak yg ni..





Ok tak??

Eh..mcm ada tak kena.

Alamak..apsal banner Promosi Kerja Kahwin plak ni..Sekali salah banner la pulak. Tak buleh yer banner Promosi Kerja Kahwin tu?
Tak boleh la..ko nak promosi kan Digi iPhone ke nak promosi kan kerja kahwin?

Ok la. Ok la. Amik gmbr lain la.

Gini boleh..???

Ok kan?? Motip nak amik gmbr ngangkat ketiak tangan camtu kenapa? Tkpe. Nak tunjukkan I want Digi iPhone 4

Masukkan dlm frame iPhone.

Jadi mcm ni...



Ha..baru la betul. Eh. Tetiba ter nganga plak. isk..isk..bini sapa la tu?? Haha... belasahhh.....!!! Yg penting I Wantttt Youuu... DiGi iPhone 4..

Yey!!!...task da siap...!!

6 juta komen

Salam

kreatif. Semoga berjaya.

nak cakap.. semalam saya makan stoberi dengan rakus.
1. Memang sedap, dan nak kasi awak jeles.

2. Memang teringat kat awak hehe

Salam kembali,

Huhu. Thanks. Thanks. Moga ada la rezeki. Tp saingan sengit banget tu. iPhone nyer ada sebijik je. Haha.

Waaahhh....makan stoberi eh. Gi Cameron kah?? dap nyer.. nom nom nom..
Thanks la sbb tingat kat saya. Lenkali pos le sebijik 2 ke sini. hihi

semoga post terbaik yg akan memiliki iPhone4 ini..

good luck!

D Money :
Ya..ada byk post2 yg terbaik utk contest ni :)
Thank u..

comel nye. mmg muka kak reen mmg nak sangt2 lah iphone tu.. hahahha. all the best!!

Hik hik...pandai je Ejaa ni tau.. saja je belasah tu..tau mmg susah giler nak menang..ramai woh yg masuk then nak grab sebijik je iPhone :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign