Pages

14 October 2010

~Pasal Tag Award~

Award dari kawan baru nih. Nurul Uyun a.k.a Cute Mum. Mmg cute pongg.. hik hikk.
Thank you lah yer cute mum coz sudi kasik ke akak stoberi Award Blog Hebat ni. Dgn soklan "haibat kewww blog pnstoberi neh? ke propa lebih...??" Mueheheh...

Sebelum tu kena tau la serba sedikit pasal pemberi award nih. Beliau adalah ibu yg cute kepada anak yg super cute. Pertama kali kenal masa masuk contest sedondon retu la. Nama anaknya pulak Dania Alisha. Nama Dania tu yg paling pnstoberi suka dan plan nak letak pada anak nati. Haha. Berangan. Berangan.

Ok..dun waste time..takde org nak baca pepanjang ko membebel haih.. hehe. Amik award ni dulu.

Thank you cute mom !!!!


Pastu jawab suma soklan nih.

1- Nama blog anda buat masa ini?
Satu ni jelah -pnstoberi dot blogspot dot com. Dulu ada la lagi satu, tp biarlah ia menjadi kenangan. Cewahh...

2- Anda rasa blog anda hebat?
Hebat? Haha. Memang takde yg hebat lah dlm ni selain aku menceceh entah hapa2 smpai follower pun lari. Hiiii hiiiiiii... So, mmg aku tak rasa la blog aku hebat. Byk lagi yg hebat di luar sana. Tp bila da terima award dari Cute Mum ni....buleh bangan haibat lah. Hiiii... awwww...waka waka

3- Benda apa yang anda sayang?
Benda ?? Suma benda saya sayang. Pasti!

4- Anda tengok waktu dekat mana?

Waktu tu tgk jam la kan. Haha. So, tgk jam kat jam lah. Tp buat masa skang saya tak pakai jam dah. Nak tggu bln doblas nih. Kut2 ada org adiahkan jam. Hahahah...

5- Laman Web sesawang yang anda selalu jenguk?
Kalo kat umah sure on FB dulu, baru blog then innit then lelain lagik.
Kalo kat opis sure on Gmail dulu (sbb FB kena block, so jawap komen dari situ je..tp msg tak leh balas la dari situ), emel opis, blog, radio online then lelain yg rasa perlu lah.

6- Letakkan 3 hingga 5 blog yang anda rasa "Blog hebat". Tag kan blog tersebut utk award ini :
Suma blog ada kehebatan memasing. Tp yg ini saya perlu tag mereka. Hahaha. Padan muka mereka kena buat assignment nih. Hahahaha (sy malas nak link...u know who r u lah kan..hoho)
1- Sue di Algeria
2- Lynluvein yang nak kena pindah ke luar negara jugak.
3- Zawidatul Kema yg susah tul nak wat tag
4- Cakap kosong AinilAzwa yang hebat la sbb penah masuk featured post kat innit. Hebat tu..hebat..
5-Akma yg menang sedondon sesuci hari tu.
dan nak tambah satu lagi lah iaitu blog kak ipar ku- Syarasin yg tetiap hari ada entry masakan. Hoho. Buat kak Long tag ni..buattt......

5 juta komen

wah hebat2 dapat award lagik..tahniah uols

Haha.. lawak la uols nih.. ramai ah yg dpt award ni.. uols pun sure dpt lah.. :))

ooo... nak letak nama anak Dania yer... insyaallah dapatlah baby gril nanti tue.. AMIN>...

hahaha..kak..
serius tak perasan kak..

hehehe aku baru terkial2 nk buat ni..ampunkan kami penunggu guaa :-)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign