Pages

12 October 2010

~Pasal BE lagi..(jgn nyampah yer.hoho)~

Menyampah tak kalo aku nak buat entry pasal BE lagi? menyampah tak? menyampah tak? menyampah tak? (motip nak ckp mcm Datin Wannabe tu pasal?)
Siyes ni bukan utk menunjuk2 sbb org lain pun aku tau acapkali gak dpt BE. Ni saja utk rekod (??)
Lagipun BE aku bkn cecah ratus2, malah puluh2 pun tidak.
Nak makan Papa John's feveret aku pun blum lepas. Jgn kata pizza nyer..mushroom soupnya pun blum tentu lepas bagi setiap satu BE tu.
Dan as I said before, mmg visitor aku menjunam trok slps tamat contest. No more org nak jengah2 blog ni. Buleh di lihat dari frag graf ni. See...smlm hanya 89 org shj UV.



Dan aku pikir dgn menyusutnya kunjungan rakan2, ku pikir susut juga BE ku. Tp ehh... ada lagi BE baru. Baru pasan tadi. Yang pasal Facial tu. Amenda tu eh..cam bes je. Nati nak click la. (owh..click sekali buleh jgn click berkali2 yer anak2.. itu tidak bagus..).

Dan BE ku kembali menjadi 5.
Campaign pun ada..tp aku tak penah capture lah kalo iklan campaign. Tak ketahuan waktu bila dia muncul. Biarkan situ. Asal ada peningkatan sudah.
Ini lah rupanya BE, ME serta campaign yg hadir. Seyes mmg tidak smpai berpuluh2 ringgit. Telus je aku tunjuk ha.. Mungkin nuff saja nak bagi peluang la utk blogger yg baru nak aktif ber nuff nang ni kan. Hihi.

Jadi kengkawan lain, marilah kita bersama2 mendapatkan sedikit earning hasil dari kita ber blog ni. Just update selalu, blog walking salu agar org lain berkunjung ke umah kita ni (tp kalo org taknak dtg...tkpe..jgn kecik ati, anggaplah kedatangan kita tu ikhlas), masukkan entry dlm innit (walo tak penah nak jadi featured post, gasakkan saja), kalo rajin buat la contest which aku rasa membantu btul dlm peningkatan traffic dan lelain lah yg buleh di gugelkan lagi.

Aku ni pun..ni je la kut masanya nak merasa BE segala nih. Lelama nati kurang la gamaknya. Tkpe la. Ada rezeki dapat la..takde tu, anggapla rezeki org lain pula. Suci hati sudah..

9 juta komen

jangan la merajuk,saya tetap setia dtg jenguk2 kat sini..

Kak Imanmom :
Ada nada merajuk ke entry nih? Hihihikk..klaka la akak nih...manade merajuk..tak kesah la kak..ada, ada la..takde tu takde rezeki la tu.

syoknya ada dapat BE lagi...best betul la...

slalu je singgah tp kadang tuh baca² blah tak sempat nk tgal komen ... silent reader kadang tuh ...

mai la singgah blog akak plak ....

ade gak BE... ok la... dari aku - takde... tapi aku sedar diri... aku budak baru ber-blog... ;p
kalau ade...ade la rezeki aku...

Lynn :
Ada tu ada la..tp nilainya skala kecil sahaja. Huhu.

Masjuliana :
waahh..org tu kan gi cuti cuti. hihi

Eima :
tenkiu la sudi singgah2. Kita pun ada singgah2 jugak belog ahkak tu.. walo tak jadi follower.
Dun wori eh..sbb ai ada suma list of follower ai..dan ai akan masuk juga bila abis waktu keja :))

alaa kak Reen!
boleh tak nak jeles ni.huwaaa~
tak penah dpat pun, tp redha jela.hihi.Congratz yeee :)

Anita :
alaa...tak yah le jeles. Tk byk mana pun tu. Kira tah cemna dia leh ter singgah tu. Hik hik.
Tkpe..nati2 sure giliran Anita lak. Dun wori.. dptkan tips2 dari otai2 nuff pasal earning ni..sure leh dpt la tak lama nati.
Gud luck yahh.. :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign