Pages

5 October 2010

~Pasal Contest Dah Tamat~


Phew..last day contest. Tk berkesempatan nak bkk blog sedari pagi. 
Dan... bila bkk lagi 15 minit nak ke masa due, ada 21 komen yg majoriti mmg dari peserta contest.
Saya pun belum kira berapa contestant. Mungkin dlm 90++ tp tak mencecah ratus.
But..sblm jam 11.59pm penyertaan anda masih diterima.

Phewww...oleh kerana ramai nya peserta, mungkin ambil sedikit waktu nak umumkan pemenang.
Sedikit saja waktu..tp Insyaallah..sebelum berakhirnya Syawal ini.
Saya mmg perlu membuat sedikit penilaian sbb contest saya bukan based on random/lucky draw.
Semua peserta yg antar contest ni mmg terbaek dari ladang. Susah nak buat penilaian.
Bila pilih yg ni, rasa nak pilih yg tu, bila pilih yg tu, rasa nak pilih yang ni.
Tp berdasarkan kriteria dan effort peserta yg buat entry ni..nati akan ada la juga satu pemenang.

And now I'm counting down to close my 1st contest.
Sedondon Raya Contest.
Terima kasih pada suma yang sudi mengambil  bahagian pada contest sulung saya yang tak seberapa nih.

Owh. Lupa lak nak gitau. Blog pnstoberi  ni bukan blog contest yer. Huhu. Bkn per, ada gak saya tgk da kategori kan blog ni as blog contest. Huhu. Bukan...ini la yg pertama dan entah bila la nak ada yg lain. Apa pun..again..terima kasih pada suma..dan terima kasih pada suma yg sudi jadi follower. Tapi kalo lps ni ada yg rasa mcm nyampah2 je nak follow blog saya ni, saya izinkan utk tidak jadi follower saya lagi.  Feel free to stop follow me. I dun mind. Mana tau kut ada yg igt blog ni ada contest lagi ke apa ke kan. Tup2 follow nyer follow da takde contest lagi. Buat nyemak dashboard je blog pnstoberi nih. Hehe. Ini blog merepek je kome'.. tah menda je aku repek ngarut kan dlm ni.

So, tinggal beberapa minit je lagi. Makanya sebaik saja saya mem publish post kan entry ini, dengan rasminya PnStoberi's Sedondon Raya Contest adalah di TUTUP

Terima kasih daun keladi, kalo saya buat contest nati, join lah lagi... hik hik hikkk... :))

**update : kesemuanya adalah 99 peserta. Aik..awat tak genapkan ja jadi 100. Tkpe, yg ke-100 tu tuan punya blog masuk bertanding.. boleh? huhu.. 

8 juta komen

la la.. lalala...
dengan girangnya menanti keputusan...

ramai tue...
mesti penat mata nak memilih..

Em's :
Ya..tgh hepi judging le ni. huhu.

Maria :
Haha. Aku pun tk sgka kebetulan nombor itu. Ce kalo 100 genap kan bes. huhu.

Safinaz :
Lalalalalaaa... :P

Cute Mum :
Hik hik..mmg penat mata..tp seronok juga..

99 peserta..ramai tu!! happy judging :)

wAh !
xSaBAr Nak tGk SApE sEdOndOng Yg BeRtUAh itU.....
=)

Mama Zharfan :
huhu..sorang je lagi genap 100. huhu.

mashmallow :
SaBAr Ye TUngGu ResULtnYa..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign