Pages

31 October 2010

~Pasal Berpaut Di Dahan Cinta~

It's Sunday. And Karaoke again. Ngeh he he. And shopping day too. Ngeh he he.
Eh. Ramai tul yg update blog reni eh. Biasanya kalo ari Ahad cam mandom je takde entry baru. Tp tgk tadi, rajinnya kengkawan update. So am I lah. Kena lah update gak.
Last day of October today.
Esuk da masuk bln baru. November. Eh..gaji awal ek bln ni dengarnya (org gomen la - btui tak kengkawan yg buat gaji??? ).  Sbb raya aji. Ala..tak beshnya la gaji terlalu awal ni. Nati nganga nak tggu gaji bln 12. But then gaji bulan doblas ada top up RM500. Alhamdulillah...
Jadi sbb bln dpn wiken ku adalah packed, karoke dulu mggu nih. Nati gatal2 lidah payah lak.
Cam biasa, gi ngan rakan se karoke ku lah yakni Dee.

Mula nak amik yg kul 11, tp Dee terlewat n aku pulak dah syok tgk drama kat TV1 tu..so kul 12 baru gi. Bes gak drama tadi tu-Bunga Rampai Musim Tengkujuh. Citer kelakar pasal cina buta. Hoih..ada lagi ke org nak ber cina buta skang nih??

Karaoke session 12 - 2 pm. Syiok. Release tension. Dpt bilik besau pulak. Salu kalo 2 org, dia bagi kecik je.

Skali dah baru plak program pilih2 lagu tu. Mcm lembap plak nak sesuaikan diri. Udah ada gmbr2 kat artis. Dulu ada nama je. Bila tukar nih? Rasa retu aku pi time cuti ari Malaysia tu still lama lagi.

Dee amikkan gmbr aku. Masa ni layan lagu Dayangku Intan.



Aku berpaut di dahan cinta...cewahh..

Dee buleh tatau pulak lagu ni. Bila tang corus baru dia kata "owh..lagu ni..tau tau". Haha. Aku mmg layan je lagu 70an, 80an ni. Semi-oldies la..tak la oldies sgt. Ngeh he he.

Saja amek gambau bebanyak. Esuk ada contest lagi, leh join. Retu tak join. Hoho.

5 juta komen

Wah3...seronok berkaraoke nmpak..kalo leh dngr suara lg best...hehehehe

Kotak merah sesajor eh? Ha,ah la weh.. Gaji awl, 10 ke 14 ntah.. Xbest gak sbnarnya.. Kot terbabas duit tu nanti.

AdiaLuze :
Mmg xtvt setiap bulan neh. Nak dgr suara?? meh la join.. tp siap sedia la kapas sumbat tinger sbb suara saya ni mmg tahap tak sedap giler nak mampus..tp saja je suka2 nyanyi. Hahahahahahha... ada bran????

Ryn :
Mmg la...xtvt wajib setiap bulan. Ngeh he he...ini je la tpt yg dibenarkan melalak walo suara ke laut. Ngeh he he heeee...

besar gak bilik eh..
berapa RM 2 jam?

Yan :
Bilik kat RB Sogo ni mmg suma besar n selesa lah.
Kalo pi antara kul 11-1 or 12-2 bilik adalah pree.
Tp kena amik lunch lah. Lunch tu dlm 20inggit below je.
So, nyanyi2 smbil makan2..perut kenyang ati riang. Hahaha.

Ok, kalo nak tgk rate dia leh masuk web red box. Ini kat sogo. Tpt lain tak penah pegi, tatau mcm ni ke atau cemna.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign