Pages

6 June 2012

Selamat Dihantar


Menggigil nak click tu.
Dah selamat. Leklok je lagi 2 ari baru hegeh2 nak hantar. Giler nak pecah otak nak karang 4 essay in BI (entry requirement).
Tunggu je lah. Ada rezeki, ada lah.
Bila baca balik essay tu, mmg 'suck' giler kot.
Trok nya English haku.
Oh My Englishhh...
Budak uitm BI trok camtu. Oh. Memalukan. Padahal dulu masa dip, masa degree siap presentation, assigment, dan seme2 lah in English. Tu jawab exam cam jawab dlm BM je boleh jawab berkajang-kajang. Skang??
Aku rasa kalo tak dpt pun sure sbb essay tu.
Apa pun, redha dan tawakal sahaja. Moga ada rezeki lah nak jadi student.

Skang ni ada satu menda lagi nak submit. Tu kena melalui jabatan plak.
Yg tu pun konsep dia redha dan tawakal juga ya.

*nampaknya 2012 ni boleh dikatakan tahun meningkatkan taraf hidup juga ya. Kata orang tu ada 'ong' la. Alhamdulillah. Sbb tu kuar entry pintu tertutup, pintu terbuka pagi tadi :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign