Pages

30 June 2012

Edisi Honeymoon Orang, Bukan Honeymoon Saya

Dh lama nak share gmbr ini olang. Huhu.
Sebulan pun dah berlalu. 

Ini gambar2 anak buah aku kat Cameron Highland. Wedding gift yg aku kasik utk bermalam di Heritage Hotel tu. Ala, 1 nite je pun adiahnya. Huhu. Tu pun nak kecohhh la maksu oii...! (T_____T).


@Heritage Hotel

Woho.. room service 4 diner. Lawan tokey ni.
Pastikan ni tak caj dlm bil ai yer. Hihi.

Derang gi Big Red

Beliau.

Dah. 
Gmbr orang kan. Takkan mau share banyak2 lak. Haha. Tp cam bes je Cameron ni.
Thn dpn lah atau tahun tahun dpn lagi lah baru repeat Cameron ni. Pegi kerap2 sgt pun tak bes juga.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign