Pages

21 June 2012

Edisi Cheesy Wedges KFC

kredit : Here
Lama dah kot aku tak makan Cheesy Wedges KFC ni.
Bukan takat Cheesy Wedges, dgn  KFC tu pun dah lama sgt aku tak jejak.

Kenapa?
Entah ek.

Aku rasa aku tak masuk sejak kes tumbuk tumbuk kat KFC tu. Ha, sejak tu la. Tp tidak la plak effect dari kes tu. Apa hal lak kan. Dulu time orang duk sibuk kata staff KFC pijak pijak ayam KFC tu pun aku tak heran. Tatappp la gak aku melantak hot n spicy tu.

Maka, sejak tu lah. KFC bkn pilihan saya aku.

Lama dah kan.
Dan aku makin addict ngan ayam spicy McDonald.
Eh. Original McDonald pun sodap gak.

Tapi..bila tgk gmbr cheesy wedges yg Hanis Zalikha post kat instagram beliau, trus aku cam rasa ala... nak la.. nak la.. bes nya.. .. meleleh ailiyo. 

Boleh la kot. Beli cheesy wedges ja. Ayam dun wan lah.
Masih addict ngan ayam McD.
Aku rasa lebih juicy ayam McD tu.
Can't resist. Hahaha.


Nak cari cheesy wedges..nak carik cheesy wedges... (",)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign