Pages

28 June 2012

Edisi Pindah Randah

Seme pun jumpa, seme pun tanya.
Bila nak pindah?

Lps tu aku macam blur2. Derang ni tanya pindah office [dibaca : pindah unit] atau pindah rumah?. Eh. Mana derang tau aku nak pindah rumah [pembaca blog je yg tau. Haha].

Takat ni masih lum packing apa apa. Kemas pun belum.
Yg sudah cuma Nota Serahan Tugas.
Tapi itu pun belum di compile lengkap.

Kalo boleh nak buat sebaik mungkin, maklumat semua ada dlm tu, beserta skali data akaun, fail meja, lengkap seme dibinding supaya yg menerimanya nanti tak la kalut. Aku harap ianya juga vice versa. Kut tak aku plak pitam kang. Huh.
Google
1 Julai (err.. I mean 2 Julai lah).
Tempat baru. Environment tak berapa nak baru. Huhu.
Kena dtg hari minggu ni utk kemas-kemas. Kang ada yg dihalau secara hormat kang sbb tak kosongkan bilik. Haha.
credit : here
Juga pun tak lama lagi Insyaallah, pindah rumah plak.
Tempat baru. Environment pun baru.
kredit : Here
Alhamdulillah. Byk yg 'shift' tahun ni.
Moga ada rezeki nak shift title dari berdua ke bertiga plak kan. :)
kredit : here

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign