Pages

10 June 2012

Edisi Sunday : UlangTahun InTrend ke-7

Entry panas panas goreng pisang lagi. Balik je trus zup apdet. Haha. Napak nau sangap di tengahari Sun-Day ni kan. Eh. Mmg "Sun" day hari ni. Pagi tadi cam mendung, tp naik tghari, ha... panasss...


Hari ni gi ke Festival City Mall Danau Kota sanun. Ada event ulangtahun ke7 InTrend. Gigih uols. Saja je benarnya. Takde nak buat apa. Ekceli nak g smlm lagi dah. Tp lewat bgn. Malas la. Kang sebok nak carik paking la apa la. 

So, reni awal2 dah kuar. Breakfast dulu kat kodai mamak area situ gak. Aku pun paking kat Platinum Walk tu.  Makan dulu.


Ah. Tak dap ah roti canai sini. Roti canai Syed gak sedap.
Baru kul 11 dah masuk dlm mall tu. Haha. Orang pun tak ramai lagi. 

Takde pun besau sgt event nya.
Aku pun saja nak ke situ nak tgk tudung Aidijuma. Ketinggalan gak la kiranya sbb semorang pun dah ada tudung tu kan.
Murah2 gak la. Kalo plain RM7. Yg ada tone RM15. Aku amik 2 pasang.
Mata ni mmg tertarik yg kaler purpleeee je. Takpun pink. Isk.
Last2 amik kaler coklat tone, ngan merah hati tone. tu pun nak ke purple purple gak. Haish.


Oke. Goodies bag dari InTrend. 


Nak dpt goodies bag ni kena ada bawak majalah InTrend. Kalo takde, boleh beli kt situ. Aku mmg peminat InTrend. Awal2 dah beli. Jadi, bawak je lah. Banyak isinya, berbaloi amat kot. Segala biskut seme pun ada.

Lps tu terjebak beli sabun Palmolive ni. 

Rega takde la murah, tp dpt percuma pouch beg + mani-pedi set. Sokak la. Lagipun mmg sabun kat umah dah habis. Sokay la pun kan.

Suppose ptg/tghari ada la artis seme. Tp malas nak tggu. Bkn per, aku jalan2 dlm tu, benti satu kedai ada je menda aku nak beli. Tu pun nyaris tak ter tgk wayang. Haha. Kat atas tu beli satu lagi tudung. Yg jenis awning lembut (sbb dah ada selai tu ari kan, cam oke jugak, jadi beli selai lagi). Yg tu takde gmbr. Nati dah pakai baru jaja yer. Haha. Bes gak. RM35 saja. Laki aku secara halus meng advise 'dah 3 pasang ni awak beli tudung hari ni'. Hihi. Tweheheee.. oke dah. 

Jom balik.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign