Pages

27 June 2012

Edisi Dress Dari Whitesoot

Di kala seme orang ber poplook, tetiba aku nak bebel perihal baju dari tpt lain plak.
Haha.
Aku pun ada register dgn poplook. Tp being me yang saiz 'kemetot' tp 'cumil' ni (haha. Muntah la...ai tak kesyahhh), rasa cam tak bleh la ngan saiz derang. Kalo skirt tu harus labuh. Ouch.

Jadi, ai ada satu tpt yg saiznya mmg kena lah ngan ai.
Iaitu whitesoot
Mostly mmg baju dia one saiz saja. And it's my size! Harus ailoike. Haha.

Ai dah beli 3 lai dari whitesoot ni. Dan seme memuaskan hati ai. Alhamdulillah.
Ala. Nak tunjuk gmbr pakai dress yg dibeli. Tp takde lak gmbr yg leklok.

Ai beli yg ni

Blouse.
Carik gmbr dah takde plak kat web dia. Habis dah kot. Ke ai tak perasan. Jadi ai tempek gmbr lama ai lah. Rasa pun dah ada buat entry kan. Ulang tayang. Haha. Blouse tu mmg bawak g keja sbb lengan panjang dan loose.

Then ai beli ni,
Cardigan.
Selesa. Masa ai g outstation pun ai pakai. Masa g Krabi retu pun pakai. Eh. Ada kot gmbr kat Krabi retu ngan cardigan ni. Tp mls lak nak godek2 balik. Boleh pakai ngan long skirt gak.

Lps tu smlm ai baru terima dress yg ini. Huahuahua.



Kuikuikui. Sbb nak Cuti Cuti Cinta kan. Harus baju ada tema cuti cuti gak. Tp idak la ai pakai camtu ja. Tau la nak mix n match kan sesuai dgn cara penggayaannya. Hihik.

Igt nati nak beli yg ni plak lah
Kimono inspired Drape Cardi


Cam bes.

Jadi, sesapa rasa badan dia saiz cam ai, sila lah jamu mata. Bes. Takat 3x amik ni, service derang mmg tak menghampakan. Hari ni order, dia bls emel, byr dlm tempoh 24jam n trus dia hantar. Aku retu agak lmbt byr, tp mungkin sbb repeat customer, maka dia bagi can gak la lewat sket bayar tu. Hihi. Tp tak lama la. Lewat sehari ja.

All pic originally from whitesoot and mine.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign