Pages

28 June 2012

Edisi Groupon : Mani-Pedi

Lama tak bercerita pasal Groupon kan.
Duk sebuk hal mansion @ KSU je kan. 
Ahah. Pasni aku standkan mansion aku as KSU ja ya.
Itu mmg nama sebenar mansion (singkatannya saja lah).

Melihat deal ini


Serasa cam nak beli plak.
Semenjak menjak buat mani pedi kat Krabi dulu, rasa cam bes je buat mendalah ni.
Belai2 jari jemari yg tak berapa nak mulus.
Ada hand n foot massage juga.

Tapi.
Cam ada seriau sket lah. Kut terjadi cam potong rambut tu ari.
Tapi.

Ini Groupon kan.
Salah satu comp deal yg boleh dipercayai.

Hurm.
Pikir dulu lah.
Tak bley boros2 sgt skang ni.
Byk lagi yg penting.
Tapi 38hinggit je kan. 
Ngehngehngeh!

p/s : TTC Corner, jom beli.. leh kita pampered kan diri sesama. Girl's day out maybe. Hihihiwww... (",)

Sesapa mau ber manicure pedicure, sila lah ke link Groupon ini - Classic Mani-Pedi.
Ayuh, memanjakan diri kita. Lama ni, smpai 6 Oct leh redeem :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign