Pages

26 June 2012

Edisi Penginapan Di Melaka

Kali ni stay di hotel Iris. *sebenarnya aku da lupa nama hotel ni. Mujo ada gmbr kat kafe dia. Maka, igt balik haha.*
Iris - tingat nama anak Izan Cik Mot yg comel iteww.. Hikhik.

Oh. Bajet hotel sajork ya sbb bkn pegi utk Cuti Cuti Cinta. Ni saja Suka Suka Cinta ja. Haha.
Ala ala butik hotel cam yg aku stay kat Tepen tu ari.
Tp ni mahai sket la. RM150/nite. Include breakfast. Itu hari RM100. Pun include breakfast.


Kamiorang walk in saja kali ni. 
Lokasi hotel ni kat Melaka Raya. Tp belah dalam2 sket la. Tapi kira oke la. Takde serabut2. Boleh ja jalan kaki nak gi Dataran Pahlawan. Tp mmg peluh tiak kalo nak p Jonker Walk. Huhu. 

Secara keseluruhan. Oke la. Bilik pun besau.
Tak macam kat Tepen tu ari. Sempit sgt tu.
Luas. Siap leh letak toto lagi kalo ramai.

Ni otel apa tah ni.
Ada pemandangan laut gak. Haaa... ko mampu duk otel bajet ada pemandangan laut. Haha. Tp sblm pemandangan laut tu napak la bumbung2 kedai. Haha.

Oke. Not bad lah. Staff dia pun mostly melayu. Parking pun senang. Sbb dia kawasan lapang utk parking (khas utk yg sewa situ). 

Tetiba da tingin nak wat pintu b.air camtu lak utk umah baru.
Tehehehee :P
Kira oke lah. Takde apa nak bising2 kan. Makan pagi pun just nice ja walo tak byk pilihan [eh. jgn byk bunyi lak..ni kira pun syukur satu rahmat dah lah]

Ni link web dia kut nak riki - Iris Hotel

p/s : Nxt time, utk Cuti Cuti Cinta nak p Hatten Hotel plak. Dkt banget ngan Dataran Pahlawan. Hihiwww...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign