Pages

7 June 2012

Android Apps Untuk TTC'ians.

Taktau nak citer apa. Taktau nak buh tajuk apa. Hoho.
Dan cam tak sesuai citer pasal TTC'ian kat sini. Tapi, boleh lah. Ini bukan ada apa pun. 
Eh. Korang kalo ada apps yg bes bes, sila share yer. Aku ni tgk orang guna memacam. Cam bes je. Antara apps TTC yang aku dah install ini je lah.


Get Baby
Ni utk TTC'ian oke la.

Dan utk orang yg period regular. Kalo aku mmg sesuai lah sbb period aku regular amat. Setia berkunjung kekdahnya ha.... Dia cam ada next expected ovulation seme lah. Tp bukan leh caya sgt pun dan aku pun jarang. Aku guna bila nak tgk date period. Oh. Dh dkt, siap sedia lah dgn bekalan apa yg patut kalo nak berjalan ke memana kan.  Then konon2 boleh expect la bila nak buat boy ke, girl ke (eh. Ko igt anak patung nak buat2 itu ini. Huhu)


Then, aku ada install gak yg ni - Fertility Friend


Tp cam tak paham. Senang lagi yg web punya. In fact mmg aku dah register lama ngan FF ni. FF ni berguna esp kalo kita guna kaedah BBT. Tp kat phone ni cam kompius sket. Jadi, aku jarang guna yg ni.


Ada lagi tak apps yg bes bes utk tgk2 date ni?? (yg pree lah. Bayo takmo lah. Cheapskate. Hihi).


Kalo takde citer lagi, kang buat entry apps yg lain plak yg aku ada. Kita sharing is caring yer.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign