Pages

25 June 2012

Edisi Jonker Walk

 Apa yg bes?
Ntah.

Mmg 5 tahun jadi warga Melaka, tp mmg sekali pun tak penah jejak Jonker Walk nite market tu. Eh. Zaman tu dah ada ke?

Lalu, trus terasa cam harus pegi. That's why la ai nak stay area Bandar Hilir. Hihiw.
Apa yg menarik?
Haha. Saja la. Menyesakkan diri kat situ.
Takde apa pun nak dibeli.
Tp barang cam unik2 gak la.

Dan tetiba aku terasa Dejavu di Ladies Market, Hongkong.
Haha. 
sbb seme pun peniaga cina.

Apa aku beli?
FM gmbr kebaya ngan FM mangkuk siya. Haha.
Itu saja.

Eh. Ada lagi satu.
Tp tu beli kat kedai tepi tepi tu.
Mydear yg blanja. Handbag comey ada reben-reben.
Hihi.

Nati lah bila pakai, aku war warkan. Sbb cam bes. Dia cam beg kain gitu. Suka suka.
Tenkiu abam! Haha.
So, itu lah. Entah. Dah la, sekali pegi cukup la Jonker Walk tu.

Oh. Lokasi Jonker Walk adalah kat seberang sana sungai sekiranya anda dari bangunan merah merah tu (stadhuys ke apa nama bangunan tu). Situ lah. Nite market ni buka Jumaat, Sabtu n Ahad. 8pm - 12am. [saja bagi location sbb kut ada orang tatau. Haha. Sbb aku pun tak berapa tau exact location dia ni]

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign