Pages

26 May 2011

~Pasal Kerja Kahwin Punya Promosi~


Datanglah beramai-ramai yer.
Nak carik2 idea perkahwinan ke. Byk ni pelamin2 di pamerkan.

Kalau nak buat rombongan, kut ada kelab pejabat ke Puspanita ke pun di alu-alukan lah.
Kalo lawatan secara formal ada la keistimewaan sket sbb ada guided.
Lps tu ada la cendarahati sket.
Sila call untuk appoinment.

So, sila lah berkunjung ya.

Terima kasih.

9 juta komen

kalo belom kawen memang wajib pegi nih.. boleh gile.. hehehhe..

ish..mcm nk pegi je..nnt sy nk ajak adiklah! ;)

eda_ej :

Mmg leh giler. td akak tgk sepintas lalu pun rasa cam iskk..lawonya deme nyer pelamin. pesen baru da skang. tkde scallop2, kubah2 de. hahaha

ERIN :

If nak dtg roger2 la akak yer. teheheh :D

alaa... nk gak cenderahati... tp xsempat la nk gi kut...

klau blm kawen dah p dah nie..

klu ai dtg bukan under group.. leh dpt cenderahati gak ker?

oooo promosi tu ke....awok ingat kot2 betoi ade koje kawen ......nak ceghite le penat nye buat koje kawen ni.... hehehehe

LADY MIRA :

Meh la dtg. Esuk kan lunch pjg. Nati Kakreen bagi gift nak?? huhu

SIHA :

Da kawen pun buleh. Cuci2 mata. teeheee :D

CBL :

Oh. ai know u mak sinchan. teheheh. Alah, dtg je. nati akak carik la kayu apa2 buat gift

D08 :

Itu nxt week punya citer. Mmg ada kerja kawen bbtul. Akak ipar ai kawen. huhu

esok dah ada plan la kak. kita try next time plak!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign