Pages

19 May 2011

~Pasal Tak Jadi Puasa~

Ingat nak puasa ari ni.
Tp nyer. Tak menjadi gak.
Sakit tekak-batuk menjadi jadi plak.
Tp kalo ikut selera, mmg kalo buleh nak puasa je.
Takde selera kot. Bila pikir lunch kang je sure mcm malasnya nak makan.
So, better puasa. Tp tu lah. Kesakitan ketekakan plak.
Hoih!
Bila mau ganti ni. Tggl 2 bln je sblm bulan Ramadan.
Kang jd cam thn lps kang.
Grrr.

- hek ele. tk jadi puasa pun nak citer. mmg bosan giler kot dah blog aku ni. :(

5 juta komen

sy pun x ganti lagik...ingat pas abes moning sickness nk ganti...p skrg alasan perut selalu rasa pedih je pepagi lau lambat mkn...huhuhu...

kak reen,
same la kite,
memula nak ganti gak ri ni,
tapi x jadi,..sebab banyak koje rini nak settle,
jeguk la blok baru Anie, tapi K.O lagi,
huuuuuuu..

sempat lagi ni nak ganti.. tak pe tunggu tekak dah baik baru pose ye.. =D

haippp.....lambat2 lg,,,,
he he he...
pas baik tekak tu trus ganti ya kekda

LindaRahim :
Oh. tkpe. pelan2 la ganti. tp thn ni penuh la puasa yea :)
*thanks sudi singgah dan komen di kebun stoberi ni yer :)

Anie :
Uhu. Da tukar blog ke yunk. Oke..oke nati akak jengah :)

eda_ej :
Tu la pasal. kalo buleh takmo tangguh2. nati jd cam thn lps, 3 ari kandas. huhu

su su :
huhu... taktau la naper ssh tul nak setat ni. baikk...kekda akan ganti :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign