Pages

9 May 2011

~Pasal Meletup Di Waktu Maghrib~

Smlm aku ada post kat FB kata ada menda meletop time Maghrib tu.
Eka reply kata ada org main bunga api kot sempena ari ibu.
Teheheh.

Tp mmg mcm letupan btul lah.
Bergego rasa.
My dear pun kata pintu kaca kat surau bergego. Time tu derang baru abis solat.
Aku kat umah sorang2 pun da wisau.
Igt kut ada menda dari umah atas yg jatuh atas atap ke apa.

Rupa2 nya kejadian ini :
Kaca berterbangan kondo mewah meletup.
Berlaku kat  Kondominium Hampshire Park, Jalan Ampang
Tu pun tau pepagi tadi kat berita.

Kalo diikut mmg agak jauh oh. Jalan Ampang ke KB tu rasa gegaran dan bunyinya.
Kat berita TV3 tadi cakap mungkin pasal gas kut sbb derang guna piping sistem.

Oh. Seb bek tak ter bako satu kondo tu.

Ngeri. Ngeri.

4 juta komen

oh...saya jauh... tak dengar pun... ;p

kalau part-part tangki gas meletup ni, memang kuat kakReen. walaupun kita tak pernah mengalaminya, tapi dapat membayangkannya =)

sapa budak eka tu.isk isk ;)
seram nya dengar...kondo meletup upanya...

Maria :
Mmg pun, td kat tibi kata org duk kat paper village tak dengar. teheheheh :D

cha :
Tu la pasal Cha. Bergegar tu. Kira umah akak ngan kondo ni dlm 5km camtu gak la. tp bergego gak.. tskkk

Eka :
Hik hik.. sapa tah dak Eka tu. Yg duk Sawak tu rasanya. hik hik
Tu la pasal. Kondo meletop.. huu..ngeriii

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign