Pages

19 May 2011

~Pasal Kena Block Da Semua~

Kui kui kui.
Fadan huke.
Hukan haje hecbuk he hene helok.
Habih heme heme helog yg hada hot kom hene helok hat hopis neh.

Kui kui kui again.

Paling tak bes. Ngan MAS nyer website dia blok gak.
Atas alasan : Malware.
Erk. Ada Malware ke yob website MAS tu?
Ate nyer, cemena aku nak confirm tiket aku sok.
Ate nyer, kena la usung cik lappy aku ke opis.
Sbb aku nyer takde printer nyer kat umah nyer.
Hohoho.

Tp Air Asia buleh plak. Aiyark.
Kesemua blog peribadi yg ber dot com juga aku tak leh masuk. Sabo je lah...

Blogspot ni pun kang lelama di block kot. Hahaha.
Tp aku tak kesah pung. Kat opis aku melangut time rehat and time tunggu nak balik dlm kul 6 or 6.30 tu je. Selebihnya aku online kat umah.
Hemo hemo hemo.

Nak helok, helok la. Tp yg heb MAS tu holong hukak halik huleh?
hushyah hai hak hoking hatebang hati.
Herokhen hai hat humah hu hashik la hembapsss.

4 juta komen

hapehal hengko hadi hengau haaa... pahal hihung hun hah helok eh?

hahhaha.
hihung mmg helok. hehemeee... hatuk hagi.

huhuuuuu :D

hahaha...

start 16hb aritu opis kitorg pon dah block FB,blogspot,youtube & ada sesetgh website yg kena...huhuhu

seb baik forum x kena...kalo x,harus aku mati kutu...huhuhu

cikcha :
Blogspot??? hu..mmg mati kutu....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign