Pages

21 May 2011

~Pasal Blogger Ibu & Anak~

Aku mmg mengikuti blog mereka.
Kagum dgn kejelitaan kedua-duanya.
Dan ari ni aku suh my dear beli Berita Harian pun semata2 nak baca pasal derang.
Teheheh.




Kredit : Berita Harian Online
Tp kalo beli paper lagi dpt 2 muka citer meke je. Ngeeee :)


Cunh la Hanis Zalikha ni.
Mak dia pun sama.

Suka. Suka. Suka.
Tgk kedua-duanya.

Dan paling aku sker tentang HZ ni, walo dia da dikenali, da glamer tp dia tetap tak meninggi diri. Kalo baca blog dia mmg leh tau la. Tak penah citer secara direct pun income dia dpt dr ber blog (which mmg dipercayai mmg lumayan la. Iklan NN yg Hongkong tgh duk menari2 kat blog - tp kat blog aku takde pun- ada selit muka dia. Bes nyer tgk. Ni yg wat ai tak sabau ke Hongkong niehhhh...!)

Jadi Keep It Up Hanis Zalikha.
And Kak Nani Rostam jugak. Igt nak tempah la kuih raya kat dia tahun ni. Teheheeh :D

1 juta komen:

dah baca kat BH pagi tadi... ;p
maleh nak buat review je... jeles... hahaha...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign