Pages

21 May 2011

~Pasal Nombor Tak Berapa Bertuah~

Tehehe. Bes sungguh. Tapi sebenarnya takde apa pun. Hanya kebetulan kot.
Bkk desktop PC kat opis ari ni (yeps. aku rajin mai opis ari ni. Haha. rajin katanya. Kehal mmg da ada keja kan. Kut tak jgn arap. Tido lagi bes).

Kat desktop mmg aku ada set kira2 berapa hari da kawen (hikss... poyo sgt ke weh? Hahaha).
Skali tgk ari ni dah 888 days. Hik hikss.
Atak ong ini nomot - 888 
“Nombor lapan membawa maksud kekayaan dan kemewahan di dalam masyarakat kami.setipa nombor membawa symbol tertentu dan yang paling diminati tentunya nombor lapan,” ujar Lee.
Kredit : Malaysiamaya
Lps tu tgk kat dashboard blog lak - utk blog ni entry yg da ku buat (b4 entry ni) adalah 999 (ada jugak entry tak di publish. Just draft je tp tak delete). Maka entry ini adalah entry ke 1000. Huye! Huye!. Nak buat GA lah sempena entry ke seribu neh. Hahah. Tak kuwasa mak noks..
Lps tu utk blog satu lagi tu pun da 66 post.
Dan aku sker tgk bila mana follower blog ni bertambah, follower blog lagi satu tu pun bertambah dan takat ni no dia seiring.
Utk blog ni, sehingga ke hari ini follower adalah 332. Dan blog lagi satu tu 42. Dia mesti selari no ujung tu. Teheheh. Tu takat ni la. Mungkin nati dia da tak selari. Tp aku rasa bes je tgk. Huhu. (mekasih pada pem follower sekalian. I love u muah muah lah. Hihi)

Jadi ni citer perihal nombor yg cantik ni lah.
Mmg napak cam takdak idea kan? Hahah

Ari kawen - ke 888
Entry telah dibuat utk blog ini - 999
Entry telah dibuat utk blog satu lagi - 66
Follower blog ini - 332
Follower blog sanun - 42

Nombor yg cunh utk di capture pada hari ini - 21052011 (tak cunh lak date ari ni. Tehehhe)

3 juta komen

salam reen...

wah bermain dgn nombor ya hari nie..

hehehe...2 hari lepas, status update fb sy berjumlah 666 dan jumlah friends sy juga 666 huahuahuaaaaa

deqlis :
Hai deqlis.. a'ah..da tatau nak buat entry apa. hihi

azuel :
Mana nak tau kita nyer status update??

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign