Pages

26 May 2011

~Pasal Pegi Beli Hadiah~

Ni citer ari Senin retu. Eh. Senin aku ponteng coti. Ni citer ari Selasa la maknanya.
Sebelum tu nak say hi hi pada Kak As - BSK, Zura n Kak Nurul - opis TKP... tenkiu yer sudi baca blog saya, segan ai tau pasni...seme uols tau da. Ai makan kat mana, ai hanimun bercuti kat mana. Tp takpe, kalo uols nak lebih info uols call je extension 201 atau kalo nak komen2 ke leh dial trus gak no tu. Tkpun terus je ke 223. Miahahah. Love uols lah.. :)
Oh dan utk seme2 lah kengkawan opis. Napaknya makin ramai oh tau blog ni, jd pas ni mmg saya tulis yg bebaik saja utk opis tercinta ni. Yg tak baik kita guna password. Err.. hahaha. Poyo tak saya?? Harusss. Miahahahah.

Oke dah. Ni pasal gi JJ. JJ mana lagi kan. Tentu lah JJ feveret kiterang tu. Nak beli adiah kawen utk akak ipar ai yg kawen on 4 Jun ni serta kazen my dear yg kawen kat KLipis Sabtu ni. Bes. Aloike je beli2 adiah ni. Maka dpt la sandwich maker hok tekup2 tu utk kazen n rice cooker utk akak ipar. Aku mcm geram je ngan rice cooker tu sbb cam bes. Ada tpt kukus sekali. Buleh  buat pau. Hahha. Motip nak buat pau???  Tp rice cooker aku guna skang elok lagi. Sayang tu rice cooker tu. Arwah ayah belikan. Masa memula aku merantau ke KL ni. Eh. Merantau halanya. Hahaha.

Lps da beli adiah, gi renew Jcard. Kali ni amik gmbau pemandangan KLCC. Tp eh, patut aku mintak balik kad lama tu kan. Mengong lah. Salu dia bagi balik ke dia amik ah? Lupa dah. Abaikan. Point aku pun tk byk lagi. Baru 6k. Dia perlu ada berapa k baru leh redeem ah. Tggu masa bufday aku nati lah. Ada la dia bagi samting samting.

Then tetiba rasa mcm nak amik gambau umah kaca AF tu. Ha..selama lama ni mmg tak penah pun nak amik. Mcm heh! nak buat ke hapa. Tp kali ni amik la gak sbb mengkalo aku dtg lagi nati kut da roboh da kut umah kaca ni. Yelah tinggal 2 minggu kan AF ni. Jadi amik la wat kenangan.
Dari atas.

Atas gak

Kelihatan wilcha di situ.

Mcm malu gak nak amik. Tp masa ni org takde. Derang benti sbb time tu maghrib.
Bintang AF

Mila n Zahid

Mr Bola bola

Kosong

D sudah ilang la...

Lps tu tak lama baru ada bebudak tu. Napak Azri n sapa tah pompuan sorang tu. Lina ke apa. Tp bkn Fina tu. Hok tu aku kenal. Rambut pendek. Ni yg rambut panjang. Dia nanges2 tgh cakap2 dari dlm umah kaca tu ngan bapak dia kot. Hihi. Aku nak amik gmbr, my dear kata ,
'takyah la. Poyo'

Okeeee.... fineee...... aku pun tatau maksud dia poyo tu aku ke yg poyo atau budak tu. Aku la kot. Hahahah.

Jadi tu je lah citer dia. Gi JJ beli adiah, renew kad n amik gmbr umah kaca. Hihi. Masuk gak kat supermarket dia tp buat julung2 kalinya aku rasa mcm takde apa nak beli dan mmg kuar je tanpa membeli apa2. Hahaha.

Tp aku ada citer la sebenarnya pasal JJ ni. Nenati lah. 1 swit day nati aku citer.

So, bye bye. Ada byk hal perlu diuruskan sbb ari ni launching Promosi Kerja Kahwin. Tp takde majlis pun. Just sidang media je. Timbalan Menteri je pun dtg. Sapa ada kesempatan sila la dtg yer. Kut nak tgk pelamin ke apa.

So, bye2 Maifara, Ija n sesapa lagi lah yg kat opis tgh baca blog ni. Love u muah muah la frens... ngeeee :D

7 juta komen

aku dari sehari ke sehari nk g tgk umah kaca nih, tp x terpegi2...

** aku tggu konsert akhir je la..mmg x layan AF pun..

best ke deme dok dalam tu...oghang dok peghatikan je....takde privacy kate oghang Perak...hehehe....

bile blog kite oghang pejabat TKP tau....itu maknenye bahaye....hehehe

LUV :
opssiee...lupa nak tulis. tehehe. nxt time aku masukkan eh. hohoho

MOMMYMIMIL :

Takyah la p. takdak apa pun yg menarik. teheheh.

Aku pun tak layan..konsert akhir dia bila? mggu ni ke mggu dpn. Pun tk dpt tgk. bz kenduri kawen akak ipar aku. huhu

YOB D08 :
Bes tak bes kena harung le Yob. Awok da kena retu da Yob. Entry awok ni ha org print pehtu jaja2 sana sini. Lagi peritt....
Ate cemana Yob. Kita yg buat utk di privacy, sapa kita nak halang deme membacanya.
Tp baguih jugak la. Deme tau la life kita cemana. Takde la nak buat assumption je kan.

Haha. Pasal pejabat TKP tu ai tak kesah pun. Ai bkn ada kutuk2 pejabat ai. Skang mmg ai kena lebih berhati2 dlm menulis. Asben pun da advise, tulis yg mmg takde kena mengena ngan keja. That's all.

Ehhhhh...... udah ghopa menulih blog komee.. pjg berjela penerangannya. Hahah

ape kes tiba2 nama aku ada nie....glamer plak aku...

nak jugak, nak jugak...

Mai :
Saja kasik can. haha

ANA :
Nak gapo diyo??
Oh. Nak di buh nama yea.. oke..oke..next entry Kekda buh nama Ana yea :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign