Pages

4 May 2011

~Percutian Hari Buruh : Karoke~

Cop....!! tak abis lagi rupanya citer cuti ari Buruh retu. Oke. Ni yg last. Hihi.

Ini adalah kejadian ari Senin.
Ini xtvt biasa setiap bulan, tp rasanya kali ni lama plak tak pegi.
Last bln berapa tah. Malas nak selak entry lama2.
Biasa aku pegi ngan Dee je dua org, tp kali ni ahli lama yg salu join before derang kawen pun ada jugak. Maka leh disebut sbg reunion geng karoke mesra dot net. Miahahaha.

Amik yg ada lunch tu. Biasa 2 jam jer. Tp kali ni mebi sbb kami berlima org sbb public holiday ke entah kami dpt dok 3 jam. Oh. Tpt ada lah di Sogo sanun. Tu je la tpt kalo pegi men sumbangkan suara pun. Utk lunch (11am-2pm) tak bayar rega bilik. Just bayar rega makanan je la. Tp sebenarnya dia da add dlm tu skali tu. Kut tak takde la nasik goreng smpai RM12 kan. Hahaha.

Maka, ini lah kiterang order. Ada pelbagai. Aku nyer Chili Fried Rice. Paling murah skali. Miahaah. 


Us. Ni seme kenalan dari porem je ni (mesra.net forum). Jadi bff terus smpai skang. 
Lama da kami berkawan kot. Dari tahun 2004 tu.

Yg pegang mic tu anak kak julie- Mia. Memula senyap je. 
Lps makan nasik lemak mak dia suap trus recharge. Hihi. 
Memula cam taknak je dgn aku, tp last2 oke je bila aku amik nak dukung. 
Hik hik. So sweettt...

Maka itu saja lah citer cuti cuti saya di Hari Buruh tahun 2011. Sangat berbaloi. Bes. Dan. Happy.

2 juta komen

wah bestnyer karoke.. da lama x buat mendealah ni, last kat selayang mall lepas main boling taun lepas.. huhu

Masz :
Haha. Rutin bulanan ni. Cuma bln 4 tak pegi. Eh. Bln 3 tatau pegi ke tak. Lupa dah.
Tp pegi gi ngan geng2 ini je lah. Jgn duk harap la pegi dgn 'beliau'. Mau dia tido dlm tu. Hahahah

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign