Pages

14 April 2011

Pasal Cuti Lagi

Senyap.
Takde entry kat sini.
Tk berapa nak ada idea dah nak buat entry kat sini.
Sbb idea byk utk kat 'sana'.
Ari ni cuti lagi.
Again.
Fadan huke aku la kan sbb Isnin retu gatai cuti ntah hapa hapa.

Ari ni cuti formal la. Gitau bos. Gitau CC. Dan CC dah online kan dlm HRMIS.

Dan lps2 ni akan slalu cuti.
Hurmm...gini gaya kena claim la cuti gantian yg aku OT masa Hari Kraf retu.
Igt nak lilllahita'ala je. Hihi.
Cuti aku takat ari ni masih berbaki 37 ari lagi.

3 juta komen

mmm... banyak lagi cuti tu... ;p

coti ... jgn x coti.. nk ikut kite ke? meh la

Maria :
Byk eh?? kena simpan tu..kang takde lak utk CGR.

CBL :
tak buleh ikut...huhhuuuu... bajet takde dah.. huhuuu... :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign