Pages

6 April 2011

~Pasal Top Video Of The Week~

Suma tau kut kan. 2 video paling top minggu ini.
Satu adalah video Usop Wilcha masa ABPBH ari tu.
Kredit : Here
Memang tahap nak ketawa smpai pengsan. Hahahaha.

Dan satu lagi, takkan kome tak tau kan.
Ate... kalo taip word 'youtube' pun akan keluar jugak 'youtobe anwar ibrahim'.
Ek eh.
(eh.. aku bkn carik youtube itu yer, mlm tadi aku bkk youtube utk carik clip video Melakar Cinta)

Ikuti perbualan sepasang suami isteri semasa menonton Buletin Utama pada 5 April 2011
"Awak rasa ada lagi ke video tu kat blog2 org tu?"
"Ada kut, cuba awak search"
Ek eh.... ada ati gak nak tgk yer.
"Ah, tak payah lah.. nak buat apa"
"Ala saja jer..."
"Tak payah lah, buat dosa je"

Berdosa eh tengok video seks?
Kalo tengok ramai2 oke kut kan? Haha.

Hurmmm...... separuh berita suma pasal tu, kat paper pun pasal tu.
Takde berita yg lebih hangat selain dari itu.

23 juta komen

Ai tak pro kerajaan mahupun bangkang.
tapi menyampah le dgr news psl seks seks ni.

maka budak2 kecik pun tanya,

"mak, video seks tu ape?"

adus

hahaha.. Apa laaa.. Macam tak de keje lain je. Siap cadang nak tayang kat dewan parlimen seme.. Orang suh bersidang bincangkan isu isu kepentingan rakyat.. Sekali bersidang nak pi tgk blu* video.. hahahah

sana-sini-sinun semua pasal tu. sampai tahap malas nak baca paper, malas nak tengok berita. huhu. tak selesai-selesai.

bosan ar layan berita.. asyik cite tu je.. tunjuk ar baru real. hahahaha

ader ler tuu nak tutup apa2...samapi sumer cerita pasal video tu...ntahh lerrr....nama pun politik

boring tajuk utama berita video seks
tajuk utama radio berita seks...
naik menyampah tgk berita sekarang

dua2 aku dah tgk...
muahahahah...

stoberi, kalau tak berita video tutttttttttt, berita hangat adalah PRU kat swak... lelah nak tgk berita/baca paper lately...

video seks tu xla dia tunjk smp aksi
dia tunjuk yg awal2 jek tp mmg nampak la muka si pelaku tu

mula tu aku pn mcm e'ehh suke2 jek nk up video tu merata2 kan..sekali tgk x la smp tahap melampau tu..

tp video usop tu mmg bleh buat terapi tgh stress.hahaa

usop wilcha terbaekkkk...!!haku gelak guling-guling malam tuhh..usop wilcha punyer pasal..huhu

hermmm memang ko lah pnstrawberi yang haku maksudkan tuh..hahaha..sajer wat suspen kat ko sikit..hihi..haku oghang selama perak hoo berjiran ngan taiping laa...but now kejer kat teluk intan

Ai :
Mcm takde citer lain kan?

~ain :
tu la pasal. terhapa hapa. kut kalo dpt tau sapa 'pelakon' dlm tu dan rega minyak turun serta merta oke la gak kan.

cha :
berita kat radio cam Era tu pun berita utamanya seks seks seks. haish..kuwasa tau

CBL :
Wahhh.... tp kalo nak tunjuk tu, tunjuk cemna nak bagi dpt anak skali. Eh.. tak relevan lah.. ok, skip..skip..

Azuriena :

Tutup tang situ, terselak tang sini. Eh... ahahahha..

Entahnya...bincang perkara yg tak memberi impak besar pada rakyat. Adehhh....

anie :
Tu la pasal. Nati org luar igt Mesia ni negara kuat seks. Apa kes?? hahahahah

cikcha :
Wah..advan kome yer... hahahahah

CH :
owh..skang kat Swak tu tak hangat lagi. Tggu la kempen sok. Tgk la.. Kraftangan Sarawak pun tetiba glamer noksss.. miahahahah

Syana :
Oke je kut ahli parlimen tu kalo nak tgk smpai abis. teheheheh

Bkn je video ucop, citer antu kak limah pun terapi oh...

"ketepiii... ketepi......"

Che Nam Nam :
Kan... mmg kelako tak hengat lah.

Eh.. kome keja kat teluk intan ke. memati igt kome keroje KL. Huhu.

Owh.. ptt la byk deriannya. Mmg tpt dia la tu kat area Selama tu. Huhu

Jgn sebab berita2 yg kurang senonoh ni, kita terlepas pandang pada berita2 yang lbh besar lagi dipasaran yee .. seperti kenaikan harga minyak ;D

video wat anak.. xyah suruh depa2 ni berlakon... geli aihh nk nengok... carik yg mantop2 sikit.. sedap skit nk layan... hahahahahahahahahah tetibe cite blue d sni.. skipp skippp nexxxxtttttt

deqlis dulu2x suka tgk Buletin Utama...sekarang menyampah dah,..kat situ plg byk berita seks...

lagi nak pilihan raya, lagi nak keluar isu video seks nie...menyampah lahh...

tgk Berita Tv9 kurengg sikit tetapi ada gak kekadang terselit...sabor jerkkk laa...

klu ada TV pembangkang agaknya kisah video apa pulak yg kuar kan??adoii fenning2x... deqlis teka jer laa..." Video Kes Pembunuhan Altantuya Shaariibuu" HAHA...

dah jadik siaran berita lebih banyak dari ent, drama, sukan...sabor jerk laa..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign