Pages

11 April 2011

~Pasal Aku Cuti, Ko???~

Ari ni sebenarnya aku cuti.
Tk plan pun nak cuti. Tp pagi tadi je rasa mcm ting tong. Lemah je.
Aku gitau my dear - nak cuti.
Then msg adik2 kat opis kata aku tak sihat n nak amik MC.
Memula cam terpikir gak, byk keja tu.
Dgn keadaan aku takde assisstant skang. Report utk Board Meeting nak kena siapkan. Dgn powerpointnya lagi. Hai...dulu mmg tu keja aku, tp da lama aku buat serahan tugas. Now ni kena buat balik plak disebabkan takde assisstant. Mujur la ada adik2 SPS aku tu. Mmg deme byk sgt membantu. Now term yg aku salu guna "mintak bantuuuu". Ala yg cam Abi dalam citer Hantu Kak Limah tu. Yg dia tengah berak tetiba ada Kak Limah atas paler. Hahahha.
Ni pun salah satu sbb aku cam malas je nak gi keja. Lantak kan situ. Gi pun unit aku kan tak penting. Dgr nya da ada pengganti assisstant aku tu. Tp budak sambilan. Hurmm...rugi jawatan tu tetap tp diganti dgn sambilan. Bila sambilan ni bebila masa dia boleh cha alif but. And aku.... hurmmm....

Bia ah. Esok gi meeting kat BSAS. Pastu Rabu n Khamis mebi outstation ke JB. Hurmm... lega  jugak tak salu duk opis. Tak larat dah aku nak pening2 kepala kat opis tu. Sesakkkk.... 

Igt nak rehat lapang2 la kat umah kan. Tido2 ke. Skali..... trrrrr....trrrrr..... tah ada gerudi apa tah kat bawah tu. Buat longkang agaknya. Konghajoooo.... nak tido pun tak buleh. 

Jadinya aku BW kat umah rakan2 senasib. Seronok. Aku da kenal ramai geng senasib. Tp deme ni seme da otai2 nyer treatment. Pelbagai term da kuar kat blog deme. Aku je walo pun umo mmg otai, tp ketinggalan. Dan aku juga byk abiskan masa kat 'umah sanun' tu dari kat sini. Hihi.

Dah nak ujan plak. Harap2 benti la deme menggerudi jalan tu. Aku nak tidooo.....

10 juta komen

nak tak nak kene buat jugakkk.....beso ni bersusun le koje ateh meje tuuu........

biar lambat asal selamat... mudah-mudahan cepat berhasilnya... Amin...

selamat bertidur dan berehat yee~ zzzz..Tak usah la bw bw sangat, bw pun kena rehat juga arini..hehe.

Eh tak ada kerja kosong ke kat tempat akak tu? huahua. Soklan tak ada kena mengena. :P

alo siannya dia....get well soooon
eka pun byk baca info dari blog kekda...suka suka.sgt bermanfaat,masalhnya tak tau bila nak mulakan proses2 tu.actually eka lom bersedia utk digodek oleh para doktor kot

Yob D08 :
Esok kalo bersusun ateh meja, awok lempo je keluo. Eh.. garang la pulokk.. hahahahah
Tp btoi gak kata deme tu.. nak tanak kena hadap juge. Adehhhh... grrrr

Maria :
Aminnn

CIk Anita :
Meh je la antar resume.. nati leh keja ngan akak. teheheh

Eka :
Hik hik...well je sebenarnya.. tp saja nak tido2, golek2, tehehehe.
Akak pun sebenarnya tak bersedia. tp terpaksa hadap nehhh... huhuhu

stoberi, meh ko amik aku jadik assistant ko. jawatan tetap kan? aku pun mcm nak cha alif but je dr kawasan semasa ni... hehehehehe

seronoknya cuti....asal isnin je mesti rasa malas nak g kerja...huhuhuhu....



New Entry: FAMOUS AMOS | HAND MADE COOKIES

Siannye .. Nak tido pun susah ye deme .. Hehehe ..

Ko tekup je kepala ngan bantal... Kasi kedap bunyi skit.. Tp jgn sampai ko lemas la plak.. Naya plak kang .. Huhuhu

ehehhe..get well soon..ada yang gtau, gi berurut..huhu..cubalah..

Belog kami :Jom join Heartbeat.my! Tak efek Nuffnang

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

CH :
errr.... kat sini pun ai rasa sama cam suasana sanun gak. Hahaha. Dah tu kalo masuk sini kang, payah nak kuo komeeee...
sini ni badan berkanun persekutuan. huhu

zahidah :
Ati kata suh cuti, cuti kan je. Tak perlu pikir pjg. Eh..borang tak isi lagi.. esuk lah!

Adia :
Sudahnya tgh malam baru tido. ngeh ngeh ngeh

CPH :
Err..itu mungkin alternatif terakhir ma'am.. :D

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign